Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Medicana'dan "Su ve Sağlık’’ konulu kompozisyon yarışması

Medicana  Bursa Hastanesi tarafından ilki düzenlenen Su ve Sağlık’’ konulu kompozisyon yarışmasının ödülleri sahiplerini buldu. 

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2018 11:11
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2018 12:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Medicana'dan "Su ve Sağlık’’ konulu kompozisyon yarışması

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında "Su ve Sağlık " konulu ödüllü kompozisyon yarışması 500’e yakın katılım ile yapıldı. Nilüfer İlçesinde faaliyet gösteren Medicana Bursa Hastanesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri törenle verildi. Yarışmada birinciye bisiklet, ikinciye tablet, üçüncüye saat dördüncülere satranç takımı hediye verildi.

Suyun hayatımızdaki yeri ve önemini geleceğimizin teminatı olan genç nesillere benimsetmek, bilgi düzeylerinin artırılmasını sağlamak, su ve sağlığın önemine dikkat çekmek amacıyla düzenlenen yarışmaya jüri üyeliğini BUSKİ A.Ş.Genel Müdürü Güngör Gülenç, Olay Medya Başyazarı Ahmet Emin Yılmaz, Sönmez Medya Genel Yayın Yönetmeni Okan Tuna ve Medicana Bursa Hastanesi Genel Müdürü Dr. Necip Kozalı yaptı.

Medicana Bursa Hastanesi Genel Müdürü Dr. Necip Kozalı, "Medicana Bursa Hastanesi olarak bu tür projelerin öncüsü ve en büyük desteği olacağız. Geleceğimizin mimarı çocuklarımızın gelişimi ve onların motivasyonu konusunda sorumluluklarımızı bilmekte ve bu doğrultuda projeler üretmekteyiz’’ dedi.

Su ve Sağlık ” konulu kompozisyon yarışmasında; ilkokul 3 sınıflar kategorisinde dereceye girerek birinci olan Üstün Üründül İlkokulu’ndan Yağmur Nisa’ya bisiklet ödülü ve sertifikasını İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Bilici, ikinci olan Şahinkaya Kolejinden Öykü Aktürk e tablet ödülünü ve sertifikasını Medicana Bursa Hastanesi İcra Kurulu Başkanı Dr. Engin Bozkurt, üçüncü olan Emine Örnek Kolejinden Ediz Gürel’e saat ödülü ve sertifikasını Medicana Bursa Hastanesi Genel Müdürü Dr. Necip Kozalı, dördüncü olan TED Kolejinden Eymen Dönmez’e satranç takımı ödülü ve sertifikasını Medicana Bursa Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Yörük, ikinci dördüncü olan Atatürk İlköğretim okulundan Eslem Demire satranç takımı ödülü ve sertifikasını Medicana Bursa Hastanesi Kurumsal İletişim Müdürü Didem Aras, tarafından verildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.