Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Manisa Büyükşehir Belediyesi sigara bıraktıracak

Manisa Büyükşehir Belediyesi personeline yönelik bilgilendirme semineri ile sigarayı bırakmak isteyen personelini bilgilendirdi.Manisa Büyükşehir Belediyesi personellerinden sigarayı bırakmak isteyenler için eğitim semineri düzenlendi. Toplantının...

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2017 15:04
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2017 15:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Manisa Büyükşehir Belediyesi sigara bıraktıracak

Manisa Büyükşehir Belediyesi personeline yönelik bilgilendirme semineri ile sigarayı bırakmak isteyen personelini bilgilendirdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi personellerinden sigarayı bırakmak isteyenler için eğitim semineri düzenlendi. Toplantının açılış konuşmasını yapan İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Muzaffer Şaşmaz, göreve geldiği dönemden itibaren amacı tütün ve tütün mamullerinin kullanımının denetimini sağlamak olan İl Tütün Kurulu’nun görevini sürdürdüğünü hatırlatarak, kurulun yapılan son toplantısına ev sahipliği yaptıklarını hatırlattı. 25 yıl kullanımının ardından sigarayı bıraktığına dikkati çeken Şaşmaz, “İl Tütün Kurulu’ndan bize yardımcı olmalarını istedik. Devlet Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Osman Altıparmak’ın olduğunu söylediler. Bu konuda kendisi gayet başarılı. Arkadaşlarımıza gönüllülük esasına yönelik yardımcı olacaklar. Bizim esas derdimiz, bu konuda doktorumuz da sizlere yardımcı olacağına söz verdi. Arkadaşlarımıza bilgilendirme yapalım, daha sonra sizinle iletişime geçerler. İnşallah bu bir ilk olur. Bundan faydalanırsak, verim alırsak diğer birimlerde de bu uygulama yapılacak. Bu toplantı üzüm salkımında bir tane, bu tane daha da büyüyecek” dedi.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Muzaffer Şaşmaz’ın konuşmasının ardından Devlet Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Osman Altıparmak tarafından sigaranın zararları hakkında bilgiler verilirken, sigarayı bırakmak isteyenlere izleyecekleri yol hakkında bilgiler aktardı. Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda düzenlenen eğitim toplantısına İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Muzaffer Şaşmaz, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Türkan Taş Köroğlu, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Erdinç Karaköse ile sigarayı bırakmak isteyen personeller katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.