Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Lösemili Elif Nakil İçin Gün Sayıyor

Gaziantep’te lösemi hastası Elif’e ilik nakli için gereken paranın bulunmasının ardından, küçük kızın Antalya’daki tedavisi başladı.Şehitkamil ilçesinde yaşayan Orhan ve Ayşe Vural çiftinin 9 yaşındaki kızları Elif için doktorlar...

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2016 13:29
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2016 13:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep’te lösemi hastası Elif’e ilik nakli için gereken paranın bulunmasının ardından, küçük kızın Antalya’daki tedavisi başladı.
Şehitkamil ilçesinde yaşayan Orhan ve Ayşe Vural çiftinin 9 yaşındaki kızları Elif için doktorlar 2 yıl önce “aplastik anemi” teşhisi koydu. İki yıldır süren tedavi sürecinde uygun ilik bulunması için gerekli başvurular yapıldı. Uygun iliğin bulunmasının ardından gerekli paranın hayırseverler tarafından temin edilmesinin ardından Antalya’daki özel bir hastanede kemoterapi tedavisi başlayan Küçük Elif, 2 hafta sürecek ilaç tedavisinin ardından ilik nakli için ameliyata alınacak.
Yattığı hastanede kemoterapi tedavisi gören Küçük Elif, 2 hafta sonra ameliyat olacağını belirterek, “Ameliyat sonrası beni seven herkesi arayıp teşekkür edeceğim’’ dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.