Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kurban pazarları ilaçlanıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından kurban pazarlarını karasinek ve haşereye karşı ilaçlıyor.Antalya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Daire Başkanlığı Kurban Bayramı öncesi, şehrin farklı noktalarında kurulan kurban...

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2017 12:57
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2017 12:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kurban pazarları ilaçlanıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından kurban pazarlarını karasinek ve haşereye karşı ilaçlıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Daire Başkanlığı Kurban Bayramı öncesi, şehrin farklı noktalarında kurulan kurban pazarlarında karasinek, sivrisinek ve haşereyle mücadele çalışmalarını yoğunlaştırdı. Antalya merkezi ve tüm ilçelerdeki kurban pazarları, sinek ve haşere üremesine karşı sürekli ilaçlanıyor. Çöp konteynerlerinde de karasinek mücadelesi yapılıyor. Bayram öncesi yoğunlaştırılan çalışmalar Kurban Bayramı sonrası da aynı şekilde devam edecek.

Alanya’da 45 ekip

Bu kapsamda Alanya’daki ilaçlama çalışmaları 45 ayrı ekiple yürütülüyor. Çalışmalarda mistblower araçları da kullanılıyor. Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “Sinekle mücadele konusunda son iki yılda önemli mesafeler aldık. Alanya’nın 102 mahallesinde 20 ULV aracı, 2 mistblower aracı, 20 termal sisleme aracı ve 150 personel ile çalışmalar belirli periyotlarla yapılıyor. Kurban Bayramı öncesi karasinek artışı nedeniyle ekiplerimizi kurban satış noktaları, kesimhaneler ve gıda üretimiz yapan ve satan işletmelerin çevresinde çalışmaları yoğunlaştırdık. Amacımız vatandaşlarımızın sağlıklı bir ortamda bayramlarını geçirmesi” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.