Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kök Hücre Ve Uygulamaları Sempozyumu Ufuk Açtı

Türkiye’nin önde gelen bilim adamları ‘Kök Hücre ve Uygulamaları Sempozyumu’nda, son yıllarda bu alanda gerçekleştirilen uygulamalar hakkında detaylar sunumlar yaptı.İstanbul Üniversitesi Kök Hücre Kulübü (İÜKÖK) tarafından Cerrahpaşa...

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2016 13:35
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2016 13:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye’nin önde gelen bilim adamları ‘Kök Hücre ve Uygulamaları Sempozyumu’nda, son yıllarda bu alanda gerçekleştirilen uygulamalar hakkında detaylar sunumlar yaptı.
İstanbul Üniversitesi Kök Hücre Kulübü (İÜKÖK) tarafından Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Cem’i Demiroğlu Oditoryumu’nda iki gün süren ücretsiz bir sempozyum gerçekleştirildi. 2-3 Nisan tarihlerinde düzenlenen ‘Kök Hücre ve Uygulamaları Sempozyumu’nda Türkiye’de tıp camiasının önde gelen bilim adamları kök hücre alanında son yıllarda gerçekleştirilen önemli uygulamalar hakkında bilgi verdi. Özellikle kanser kök hücreleri, sinir rejenarasyonu, kök hücrelerin klinik uygulamaları, kök hücre uygulamalarının hukuksal boyutu gibi konuların tartışıldığı sempozyuma ilginin büyük olduğu gözlendi.
Sempozyumu gerçekleştiren İÜKÖK Kulüp Başkanı ve Sempozyum Eş Başkanı Sevim Beyza Gürler, amaçlarının kök hücre alında çalışmayı hedefleyen öğrenciler olarak bu konuda son yıllarda görülen gelişmeleri yakından takip etmek olduğunu ifade etti. Sempozyumda sunum gerçekleştiren tıp camiasının birbirinden önemli öğretim üyelerine desteklerinden dolayı teşekkür eden Sevim Beyza Gürler, bu alandaki çalışmalarının artarak süreceğini kaydetti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.