Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

‘Kocaciğer’ adlı maket ilgi odağı oldu

Akciğer hastalıklarına ve akciğer kanserine yönelik bilinci artırmak amacıyla ‘Kocaciğer’ adlı maket Tekirdağ’a getirildi. ‘Kocaciğer’ adlı dev maket vatandaşlar tarafından ilgi odağı oldu.Kocaciğer maketi, Kanser Daire Başkanlığı...

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2017 09:13
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2017 09:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
‘Kocaciğer’ adlı maket ilgi odağı oldu

Akciğer hastalıklarına ve akciğer kanserine yönelik bilinci artırmak amacıyla ‘Kocaciğer’ adlı maket Tekirdağ’a getirildi. ‘Kocaciğer’ adlı dev maket vatandaşlar tarafından ilgi odağı oldu.

Kocaciğer maketi, Kanser Daire Başkanlığı tarafından akciğer kanseri ve akciğer hastalıkları konusunda vatandaşları bilgilendirmek, bilinçlendirmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla Trakya’nın en büyük Alışveriş merkezi olan Tekira AVM’de sergilendi. Burada bulunan ‘Kocaciğer’ adlı dev maket vatandaşlar tarafından ilgi odağı oldu. ‘Kocaciğer’ maketi 29-30 Martta Çorlu’da, 31 Martta ise Süleymanpaşa ilçesinde bulunan Fatih Anadolu Lisesi ve Tekirdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde sergilenecek.

Tekirdağ Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Unutmayın kanser önlenebilir, erken teşhis edilebilir ve tedavi edilebilir bir hastalıktır” denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.