Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kansere Tiyatroyla Dikkat Çektiler

Bursa’da Dünya Kanser Haftası faaliyetleri tiyatro oyunuyla sona erdi.Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi ve Bursa Kanser Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği “Yarın Çok Geç Olmasın“ tiyatro gösterisiyle kanserde erken teşhisin önemine...

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2016 19:23
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2016 19:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kansere Tiyatroyla Dikkat Çektiler
Bursa’da Dünya Kanser Haftası faaliyetleri tiyatro oyunuyla sona erdi.
Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi ve Bursa Kanser Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği “Yarın Çok Geç Olmasın“ tiyatro gösterisiyle kanserde erken teşhisin önemine dikkat çekildi. Merinos Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen gecede sahne alan Seyri Keyif Şehir Tiyatrosu’nun hazırladığı oyunda, kanser hastalığına yakalanan ve yakınlarının ısrarlarına rağmen doktora gitmemekte direnen eden bir babanın yaşadıkları farklı bir dille anlatılıyor. Tiyatro gösterisinin ardından Cumhurbaşkanlığı Devlet Sanatçısı Recep Alper Çevirel ve ekibi tarafından “Şarkılarda Şifa” konseri verildi.
Onkoloji Hastanesi’nde tedavi gören bir hasta, doktoru Erdem Çubukçu’ya yazdığı mektupta, hastalığı öğrenmesi, tedavi sürecinde yaşadıklarını anlatırken, “Sen her sabah benim dualarımdasın” diyerek sevgisini gösterdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.