Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Kanamayı Engelleyici Kıyafet” Fikri Öğrencilere Ödül Getirdi

Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksekokulu Tekstil Teknolojisi Programı öğrencileri Kürşat Gönen ile Hilal Melisa Nurkan, Tekstil İhracatçıları Birliği’nin organize ettiği 8. UTİB Türkiye Tekstil ve Konfeksiyon Sektöründe Uluslararası...

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2016 11:55
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2016 11:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
“Kanamayı Engelleyici Kıyafet” Fikri Öğrencilere Ödül Getirdi
Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksekokulu Tekstil Teknolojisi Programı öğrencileri Kürşat Gönen ile Hilal Melisa Nurkan, Tekstil İhracatçıları Birliği’nin organize ettiği 8. UTİB Türkiye Tekstil ve Konfeksiyon Sektöründe Uluslararası Ar-Ge Proje Pazarı Zirvesi’nde sundukları “Kanamayı Engelleyici Kıyafet Tasarımı” fikri ile birinci oldu.
Merinos AKKM’de düzenlenen Ar-Ge Proje Pazarı Zirvesi’nde İnegöl MYO Tekstil Teknolojisi ikinci sınıf öğrencileri Kürşat Günen ile Hilal Melisa Nurkan, Öğr. Gör. Dr. Mürüvvet Mangut ve Öğr. Gör. Neslihan Yürük danışmanlığında hazırladıkları “’Kanamayı Engelleyici Kıyafet Tasarımı’’ proje fikri ile birincilik ödülüne layık görüldü. Komite tarafından birinci seçilen öğrencilere tabletleri, danışman akademisyenlere ise plaketleri Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay tarafından verildi.
İnegöl MYO Tekstil Teknolojisi Program Başkanı Öğr. Gör. Dr. Mürüvvet Mangut, böyle önemli bir organizasyonda öğrencilerinin birinci olmasının kıvancını yaşadıklarını belirterek, bu tür yarışmaların gençleri projelerini hayata geçirmeye teşvik ettiğini söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.