Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kalp Sağlığı Günü

Medicana Sivas Hastanesi Kalp Sağlığı Günü dolayısıyla Paşabahçe Mesire Alanı’nda ’Kalbin İçin Harekete Geç’ adlı etkinlik düzenledi.Kalp Sağlığı Günü dolayısıyla düzenlenen etkinliğe Medicana Sivas Hastanesi çalışanları,...

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2017 17:46
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2017 17:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kalp Sağlığı Günü

Medicana Sivas Hastanesi Kalp Sağlığı Günü dolayısıyla Paşabahçe Mesire Alanı’nda ’Kalbin İçin Harekete Geç’ adlı etkinlik düzenledi.

Kalp Sağlığı Günü dolayısıyla düzenlenen etkinliğe Medicana Sivas Hastanesi çalışanları, kalp ameliyatı olmuş hastalar ve öğrenciler katıldı. Etkinlikte yaklaşık 100 kişi bir kilometre yürüdükten sonra havaya balon bıraktı. Daha sonra etkinlik alanına geçen katılımcılar burada kahvaltı yaptı. Kahvaltının ardından katılımcılar müzik eşliğinde dans ederek sandalye kapmaca yarışmasını oynadı.

Medicana Sivas Hastanesi Genel Müdürü Şerafettin Demiray Türkiye’de ölümlerin yüzde 40 kalp damar hastalıları sebebiyle gerçekleştiğini söyleyerek,"Ölümlerin 4’te üçü önlenebilir olmasına rağmen kişilerin bu farkındalık içerisine girmeden, tedavi görmeden, yaşam tarzında değişiklik yapmadan yaşamlarına devam etmiş olmalarıdır. Sağlıklı yaşam için sporu gündelik hale getirmeliyiz" dedi.

Etkinlik sonunda katılımcılara plaket verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.