Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir Down Sendromu Derneğinden Rektör Akhan’a Ziyaret

İzmir Down Sendromu Derneği (İDSD) Onursal Başkanı Sami Altunel ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Rektörü Prof.Dr.Galip Akhan’ı ziyaret etti. Ziyarette Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Bumin...

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2015 11:04
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2015 11:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir Down Sendromu Derneği (İDSD) Onursal Başkanı Sami Altunel ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Rektörü Prof.Dr.Galip Akhan’ı ziyaret etti. Ziyarette Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Bumin Nuri Dündar ile Hemşirelik Bölümü Öğretim Üyesi ve Engelsiz Üniversite Koordinatörü Doç.Dr. Hatice Yıldırım Sarı da hazır bulundu. Dernek hakkında bilgi veren Altunel, Down sendromun farkındalığının her geçen gün arttığını kaydederek “Yeni nesil iyi eğitim almaya başladı. Farkındalık artıyor. Bu çok sevindirici” dedi.
“REHABİLİTASYON MERKEZLERİNE OLAN İHTİYAÇ ARTIYOR”
Rektör Prof.Dr.Galip Akhan da, Down sendromlu bireylerin takibi açısından rehabilitasyon merkezlerine önemli görev düştüğüne dikkat çekerek “Rehabilitasyonun temelinde eğitim yatıyor. Down sendromunun baştan itibaren takibi gerekiyor. Bu noktada alanında uzmanlaşmış sağlık ekiplerinin yer aldığı rehabilitasyon merkezleri önem taşıyor” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.