Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İşçinin Kopan Parmağı Yerine Dikildi

Konya’da, pres malzemelerini kamyondan indiren 32 yaşındaki Uğur Atay’ın parmağı, malzemelerin üzerindeki demir kütlenin eline düşmesiyle koptu. Atay’ın kopan parmağı ameliyatla yerine dikildi.Merkez Selçuklu ilçesi Aydınlık Evler mahallesinde...

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2016 13:21
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2016 13:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Konya’da, pres malzemelerini kamyondan indiren 32 yaşındaki Uğur Atay’ın parmağı, malzemelerin üzerindeki demir kütlenin eline düşmesiyle koptu. Atay’ın kopan parmağı ameliyatla yerine dikildi.
Merkez Selçuklu ilçesi Aydınlık Evler mahallesinde ikamet eden iki çocuk babası Uğur Atay, geçen cuma saat 10.00 sıralarında iş yerine gelen pres malzemelerini 4 arkadaşıyla birlikte kamyondan indirmeye başladı. Bu esnada malzemelerin üzerinde olan silindir şeklindeki ağır demir kütlesinin Uğur Atay’ın sağ elinin üzerine düşmesi üzerine sağ işaret parmağı koparken, orta parmağı ağır zedelendi. Firma yetkilileri tarafından özel bir merkeze götürülen Atay, burada yapılan ameliyatla ağır hasar gören parmağı tedavi edildi. Kopan işaret parmağının çok hasarlı olduğu için merkez tarafından yerine dikilemediği belirtildi. Bunun üzerine Uğur Atay’ın ağabeyi kopan parmağı alarak, kardeşiyle birlikte Konya Hospital’e başvurdu. Tunç Cevat Öğün ve ekibinin başarılı operasyonuyla kopan parmak yerine dikildi.
Ameliyatı ekibiyle birlikte gerçekleştiren Ortopedi Travmatoloji ve El Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Tunç Cevat Öğün, “Erkek hastamız sabah saatlerinde el yaralanması ile başka bir merkeze götürülmüş burada kopan parmağı yerine dikilemediği için dikiş atılıp güdüğü kapatıldı. Bize diğer hastaneye gidişinden 10-12 saat sonra geldi. Parmağı yerine dikilmemişti güdüğü kapatılmıştı. Biz tekrar dikişlerini alıp parmağı yerine diktik. Şu an parmağın ve hastanın durumu iyi gidişatı takip ediyoruz” dedi.
Yedi yıldır presçilik işiyle uğraştığını anlatan Uğur Atay ise, “Başıma böyle talihsiz bir kaza geldi. İlk önce başka bir merkeze gittik orada bir operasyon geçirdim. Oradaki doktor benim kopan parmağa ’yapacak bir şeyim yok’ dedi. Konya Hospital’e Tunç hocamdan Allah razı olsun. Parmağı gereğiyle başarıyla dikti ve şu an parmağım yaşıyor. Kendisine sonsuz teşekkür ediyorum" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.