Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İrlanda Merkezli Ecams’a Atanan İlk Türk Jinekolog Op.dr.süleyman Eserdağ Oldu

İrlanda merkezli Avrupa Estetik Tıp ve Cerrahi Fakültesi’ne (ECAMS) atanan ilk Türk jinekolog Op.Dr.Süleyman Eserdağ oldu.İrlanda merkezli ECAMS’a atanan ilk Türk jinekolog Op. Dr. Süleyman Eserdağ oldu. Eserdağ’ın ECAMS’ın “genital...

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2015 11:10
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2015 11:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İrlanda merkezli Avrupa Estetik Tıp ve Cerrahi Fakültesi’ne (ECAMS) atanan ilk Türk jinekolog Op.Dr.Süleyman Eserdağ oldu.
İrlanda merkezli ECAMS’a atanan ilk Türk jinekolog Op. Dr. Süleyman Eserdağ oldu. Eserdağ’ın ECAMS’ın “genital estetik” bölümünün başına geçmesiyle Türkiye, Kozmetik Jinekoloji ve Estetik uygulamalarında dünyada önemli bir prestij elde etti.
Konuya ilişkin Op.Dr. Eserdağ, daha önceki yıllarda Yunanistan’da gerçekleştirilen genital bölge estetiği ile ilgili tüm cerrahi eğitimlerin dünya hekimlerine artık Türkiye’den verilmeye başlandığını belirterek, “ECAMS dünyanın alanında önde gelen kurumlarından biri. Bir süre önce ECAMS’ın “genital estetik” bölümünün başına getirildim. Elbette bu ülkem adına son derece onur verici bir gelişme oldu. Bundan sonraki çalışmalarımı artık daha büyük bir sorumluluk çerçevesinde yürüteceğim. Genital bölge estetiği ile ilgili tüm cerrahi eğitimler bu gelişme sonrası artık Türkiye’den verilmeye başlandı. Geçen yıllarda Yunanistan’da yapılan bu eğitimlerin ev sahibi artık Türkiye oldu” ifadelerini kullandı.
ECAMS bünyesinde Türkiye’de bu alandaki ilk eğitimin geçtiğimiz hafta sonu İstanbul’da gerçekleştirildiğini hatırlatan Eserdağ, bu kapsamda estetik uygulamalar ve tekniklerin yanısıra, yeni çıkan ürün ve teknolojiler konusunda tüm dünyadan hekimlerin bilgilendirildiğini ifade etti.
Op.Dr. Eserdağ, şunları kaydetti:
“Artık genital estetik uygulamalar, hem dünyada hem de Türkiye’de en hızla artan estetik işlemler arasında yer alıyor. Eskiden hekimlere bile dile getirilmekte zorlanılan “iç dudakların kısaltılması-küçültülmesi, vajina daraltma operasyonları ile genital bölge dolgularının yanı sıra doğum dikiş izlerinin alınması, lazer uygulamaları, hastalar tarafından en çok talep edilen uygulamalar arasında bulunuyor. Gelişen teknoloji sayesinde lazer uygulamaları da artık genital estetiğin vazgeçilmez unsurlarından biri haline geldi. Çünkü lazer uygulamaları sayesinde, hastalarımız cerrahi operasyona, anesteziye ve sosyal yaşamdan uzun süre uzak kalmaya gerek kalmaksızın sorunlarından kurtulabiliyor.”
Jinekolog Eserdağ, cerrahi operasyona ihtiyaç duyulmadan lazer ile genital bölge renk açılması, genital alan kırışıklıklarının giderilmesi, vajina içi sıkılaştırma ve gençleştirmenin sağlanması konusundaki yeni uygulamaların, hastalara büyük konfor sunduğunu ifade etti.
Tüm bu estetik operasyonların doğru tekniklerle uzman hekimlerce uygulandığında işlevsel ve estetik anlamda büyük başarı sağlandığına kaydeden Dr.Eserdağ, “ECAMS bünyesinde İstanbul’da ilk kez düzenlediğim kursa, ABD, İngiltere, Avustralya, Malezya, İspanya, İsrail, Birleşik Arap Emirlikleri gibi 5 kıtadan jinekolog ve plastik cerrah hekimler katıldı. 3 günlük yoğun genital estetik eğitiminin ilk günü teorik, 2. ve 3. günleri ise pratik uygulamaları gerçekleştirildi. Başarıyla gerçekleştirdiğimiz kursumuza dünya çapından olumlu tepkiler geldi, bu da çalışma azmimi daha da güçlendirdi. Bu yoğun ilgi nedeniyle Kasım ayında ikinci kursumuz için hazırlıklara şimdiden başlamış durumdayız” şeklinde konuştu.
İstanbul’daki eğitimin Türkiye’de de ciddi yankı bulduğunu ifade eden Eserdağ, “Öyle ki, hazırlıklarına başladığımız Kasım ayındaki kursumuz için sponsor olmak amacıyla ilgili firmalardan talepler almaya bile başladık” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.