Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İnsanların Yüzde 7’si Gülmekten Kaçınıyor

İnsanların yüzde 7’sinin dişleri gözükmesin diye gülmekten kaçındığı açıklandı.Toplumda gülümsendiği zaman yeteri kadar beyaz tonlarda görünmeyen dişlerin öne çıkan endişeler arasında olduğuna dikkat çeken Diş Hekimi Metin Ayan,...

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2016 10:42
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2016 10:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İnsanların yüzde 7’sinin dişleri gözükmesin diye gülmekten kaçındığı açıklandı.
Toplumda gülümsendiği zaman yeteri kadar beyaz tonlarda görünmeyen dişlerin öne çıkan endişeler arasında olduğuna dikkat çeken Diş Hekimi Metin Ayan, kulaktan dolma bilgilerle dişlerine işlem yapanlara önemli ikazlarda bulundu. Ayan, “İnsanlarda gülümseyince dişlerinin yeterince beyaz görünmeme endişesi var. Bu konuda insanlar kulaktan dolma bilgilerle dişlerini beyazlatma çabasına giriyor. Ancak dikkat edilmesi gereken, beyazlatmaya çalışırken dişlerimize zarar vermemektir. Beyazlatma malzemelerinin uygulaması ve gerekli kullanım şekli çok önemli” diye konuştu.
Dişte oluşan renklenme faktörlerinin ortadan kaldırılıp dişler daha açık tonlara getirilerek beyazlatmanın diş hekimlerince mümkün olduğunu belirten Ayan, “Diş minesi, zarar gördüğünde tamiri mümkün olmayan bir dokudur. Mümkünse diş hekimi kliniği dışında hiçbir market ürününü dişlerinize tatbik etmeyin. Muhtevasında ne olduğu bilinmeyen ürünler kullanarak onarılması imkânsız sonuçlarla karşılaşmamak için hekim dışında hiç kimseye itibar edilmemelidir. Aksi halde diş minesinde ve diş etlerinde geri dönüşümü olmayan hasarlar oluşabilir” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.