Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İnebolu’da Sağlıklı Yaşam İçin Bisiklet Turu

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde, İnebolu Kaymakamlığı tarafından sağlıklı yaşama destek için bisiklet turu düzenlendi.Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında İnebolu’da bisiklet turu düzenledi....

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2016 15:39
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2016 15:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde, İnebolu Kaymakamlığı tarafından sağlıklı yaşama destek için bisiklet turu düzenlendi.
Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında İnebolu’da bisiklet turu düzenledi. İnebolu Kaymakamlığı’nın sağlıklı yaşam ve obeziteye farkındalık oluşturmak için düzenlediği etkinliğe vatandaşlar yoğun katılım gösterdi. İnebolu Öğretmenevi Müdürlüğü önünden başlayıp Kızılkara mevkii arasında yaklaşık 6 kilometrelik alanda gerçekleşen etkinliğe çocuk, yaşlı, genç, kadın, erkek 200’e yakın bisikletli katıldı. Sağlık ve emniyet ekipleri tura eskortluk ederek güvenliği sağladı. Tur herhangi bir aksilik yaşanmadan tamamlandı.
Etkinlik sonunda gazetecilere açıklamalarda bulunan İnebolu Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, bu etkinliklerin sıklaştırılacağını belirterek, "İstiklal madalyalı tek ilçe olan İnebolu’da Sayın Gençlik ve Spor Bakanımızdan bizim çocuklarımız bisiklet istiyor. Biz onların taleplerini Kaymakamlık olarak bir yere kadar verebileceğiz ama Sayın Bakanlarımızdan inşallah biz destek bekliyoruz. Özellikle önümüzdeki sene için çocuklarımızı bisikletsiz bırakmak istemiyoruz. Çok güzel bir sahil bandımız var, bu sahil bandımızda da Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan bisiklet turu etkinlikleri düzenlemesini bekliyoruz. Bunun her türlü öncülüğünü yapmaya hazırız" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.