Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hollywood Gülümsemesine Sahip Olabilirsiniz

Çene Cerrahisi Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Muzaffer Aslan, sosyal hayatımızda çok önemli olan dişlerimizin güzel görünmesi ve kusursuz bir gülüş için uygulanacak yöntemleri anlattı.Mutlu anlarınızı dişlerinizin kattığı güvensizlikle gölgelememek...

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2015 12:06
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2015 12:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çene Cerrahisi Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Muzaffer Aslan, sosyal hayatımızda çok önemli olan dişlerimizin güzel görünmesi ve kusursuz bir gülüş için uygulanacak yöntemleri anlattı.
Mutlu anlarınızı dişlerinizin kattığı güvensizlikle gölgelememek için yapabilecek birçok yol olduğunu söyleyen Özel Adana Akademi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Çene Cerrahisi Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Muzaffer Aslan, birkaç ufak operasyonla kişilerin filmlerdeki Hollywood gülümsemesine sahip olabileceklerini belirtti. Sorunları iyice tespit edip, tedavi sonucunu hayal edebilmesi için dijital gülüş dizaynını kullanarak kişilerin tedavi sonucunda dişlerin oluşacak formunu önceden gösterdiklerini belirten Aslan, "Dijital gülüş dizaynı photoshop programlarında altın oranı kullanarak beklentileriniz yönünde dişlerinizin dijital ortamda tedavi sonunda oluşacak formu önceden görebilmemizi sağlar. Dijital gülüş dizaynı ile hayal ettiğiniz gülümse için gerekli tedavi seçenekleri vardır. Bu tedaviler mevcut dişlerinizin durumuna göre farklılık gösterir" dedi.
MOR DİŞ ETLERİNE SON
Tedavi planının isteğe bağlı şekilde yapıldığını dile getiren Dr. Aslan, "Estetik kompozit dolgu, laminate ve full seramik kaplama uygulamaları en başarılı sonuçlar aldığımız uygulamalardır. Mevcut mine dokusu oldukça sağlam, dişlerin konumunda ciddi sıkıntıları olmayan hastalarda estetik kompozit ve laminate uygulamayı tercih ediyoruz. Minesi harap olmuş ve diş pozisyonlarında sıkıntı olan hastalarımızda full seramik ve zirkonyum kronlar tercih ediyoruz. Full seramik kaplama geleneksel metal-seramik kaplamalardan farklıdır. Diş etinde morluk ve metalik renk full seramik kaplamalarda olmaz” diye konuştu.
Gelişen teknoloji ile renk uyumunun mükemmel sonuçlar doğurduğunu, küçük dokunuşlar ile estetik dolguların mineden hiçbir aşındırma gerektirmeden yapıldığını söyleyen Aslan, şunları kaydetti:
"Laminate bazı vakalarda aşındırma gerektirmekle beraber genellikle sadece dişin ön yüzeyinde aşındırmanın ardından dişin yüzeyine oldukça estetik görünen seramikten imal edilmiş mine formalarını yapıştırmayı içerir. Renk, parlaklık, diş formu ve gülme hattında dişlerinizin görünürlüğü konularında hiçbir sıkıntınız olmasın. En uygun tedavi için diş hekimleri olarak bizler her zaman yanınızdayız."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.