Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hayalindeki Tekerlekli Sandalyeye 20 Yıl Sonra Kavuştu

Çankaya Belediyesi, geçirdiği bir kaza nedeniyle 20 yıldır tekerlekli sandalyeye mahkum kalan Mehmet Emin Karakoç’u akülü sandalye ile özgürlüğüne kavuşturdu.Çankaya Belediyesi bir sese daha kulak verdi. Belediye, geçirdiği kaza sebebiyle...

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2016 10:27
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2016 10:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çankaya Belediyesi, geçirdiği bir kaza nedeniyle 20 yıldır tekerlekli sandalyeye mahkum kalan Mehmet Emin Karakoç’u akülü sandalye ile özgürlüğüne kavuşturdu.
Çankaya Belediyesi bir sese daha kulak verdi. Belediye, geçirdiği kaza sebebiyle 20 yıldır tekerlekli sandalyeye bağımlı olan Mehmet Emin Karakoç’un akülü sandalye talebine kayıtsız kalmadı. Van’dan gelip henüz 16 yaşında inşaat işçisiyken iş kazası geçirerek yaşamını tekerlekli sandalyede sürdüren Karakoç’u, kardeşiyle birlikte yaşadığı Karataş Mahallesi’ndeki evinde ziyaret eden Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü yetkilileri, Karakoç’un sevincine ortak oldu.
İkamet ettikleri evin konumu itibariyle ulaşım zorluğu çektiğini ve günün büyük bölümünü evde geçirmek durumunda olduğunu belirten Mehmet Emin Karakoç, "Birinin yardımı olmadan bir yere gidemiyordum. Artık istediğim yere tek başıma gidebileceğim. Belediyemiz destek olduğu için Allah razı olsun" dedi.
Karakoç’u ziyaret eden belediye yetkilileri, evin eğimli bir yapıya sahip konumda olması sebebiyle ev ve karayolunu bağlayan ara yola asfalt dökülmesi için girişimde bulunacaklarını belirtti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.