Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hastaneden korona virüs açıklaması

Manisa'da Bugün Vatandaşları Tedirgin Eden Manisa Celal Bayar Üniversitesi Ayşe Hafsa Sultan Hastanesinin Acil Servisinde Korona Virüsü Alarmı Yönündeki Haberlerin Gerçeği Yansıtmadığı Ve Saat 12.00 Sıralarında Acil Servise Yüksek Ateş Şikayetiyle Başvuran Hastada Rutin Soğuk Algınlığı Etkenlerinden Bir Tanesinin Saptandığı Bildirildi.

Haber Giriş Tarihi: 26.02.2020 17:18
Haber Güncellenme Tarihi: 27.02.2020 00:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hastaneden korona virüs açıklaması

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Ayşe Hafsa Sultan Hastanesi, acil serviste korona virüsü alarmı olduğu haberlerinin gerçeği yansıtmadığını ve saat 12.00 sıralarında acil servise yüksek ateş şikayetiyle başvuran hastada rutin soğuk algınlığı etkenlerinin saptandığını açıkladı.

Manisa’da bugün vatandaşları tedirgin eden olay sonrası Manisa Celal Bayar Üniversitesi Ayşe Hafsa Sultan Hastanesinden açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada hastanenin acil servisine başvuran hastada rutin soğuk algınlığı hastalığı etkenlerinden bir tanesinin saptandığı ve korona virüs enfeksiyonu ile herhangi bir ilişkisi bulunmadığı kaydedildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi Acil Servisine saat 12.00 sıralarında ateş yüksekliği sebebi ile başvuruda bulunan hastamızdan alınan kan örneklerinin değerlendirilmesi sonucunda rutin soğuk algınlığı hastalığı etkenlerinden bir tanesi saptanmış olup, korona virüs enfeksiyonu ile herhangi bir ilişkisi bulunmamaktadır."

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.