Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hastalara sinema tedavisi

Antalya’nın Kemer ilçesi devlet hastanesinde tedavi gören hastalar hem tedavi oluyor hem de sinema izleyerek eğleniyor.Kemer Devlet Hastanesinde tedavi gören hastalar için her çarşamba günü sinema gösterimi uygulaması başlatıldı. Hastane...

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2017 12:47
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2017 12:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hastalara sinema tedavisi

Antalya’nın Kemer ilçesi devlet hastanesinde tedavi gören hastalar hem tedavi oluyor hem de sinema izleyerek eğleniyor.

Kemer Devlet Hastanesinde tedavi gören hastalar için her çarşamba günü sinema gösterimi uygulaması başlatıldı. Hastane yönetiminin sinema gösterimi uygulamasının ilk gününe hastalarla birlikte Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Necat Yılmaz, Kemer İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yasin Berçin, AK Parti Kemer İlçe Başkanı Halit Çilengir de katıldı. Her çarşamba akşamı önce yemek yiyen hastalar ve yakınları daha sonra sinema salonunda film izliyor. Hastalara moral vermek amacıyla düzenlenen etkinliğe katılanlar uygulamadan memnun kaldıklarını söylüyor.

Kemer Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yılmaz Çiftçi, Kemer Devlet Hastanesini Türkiye’nin sayılı butik hastanelerinden biri haline getirmek istediklerini söyledi. Çiftçi, "Uygulamadan hastalarımız gayet memnun. Bizi ’Gülen Yüzlü Hastane’ olarak tanımlıyorlar. Çeşitli hastanelerde de tedavi gördüklerini ancak bizim hastanede gördüğü tedavi ve etkinliklerin daha güzel olduğunu söylüyorlar. Biz de bundan mutlu oluyoruz. Hastaların moralini yükseltmek istedik. Ailecek sinemaya gitmiş gibi bir ortam hazırlamak istedik. Birlikte gülüp, ağlamak istedik. İnşallah güzel olmuştur. Haftada bir gün saat 19.00’da film gösterimi başlıyor" dedi.

Hastanenin Radyoloji Uzmanı Dr. Mahmut Gazi Yılmaz’ın gitar dinletisi sunduğu etkinlik, yönetmenliğini Çağan Irmak’ın yaptığı "Babam ve Oğlum" filminin gösterimiyle sona erdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.