Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hangi Sorunlar İçin Botoks Ve Dolgu Uygulaması Kullanılır?

Botoks ve medikal dolgu uygulamaları dünya üzerinde yüz gençleştirme için en fazla başvurulan yöntemler arasında yer alıyor.Op. Dr. Bülent Cihantimur, kimlerin dolgu ve botoks uygulamaları için uygun aday olduklarını şu sözlerle açıkladı:...

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2016 13:30
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2016 13:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Botoks ve medikal dolgu uygulamaları dünya üzerinde yüz gençleştirme için en fazla başvurulan yöntemler arasında yer alıyor.
Op. Dr. Bülent Cihantimur, kimlerin dolgu ve botoks uygulamaları için uygun aday olduklarını şu sözlerle açıkladı: "Botoks ve medikal dolgular ameliyatsız estetik uygulamalar içerisinde en fazla talep edilen yöntemlerdir. Özellikle, yanaklar, gözyaşı kanalında beliren çukurluk, nazolabial çizgiler (burun ve yanak arasında belirginleşen çizgiler), belirginliğini kaybeden elmacık bölgesi, barkod çizgileri(dudak üstü ve çevresindeki dikine çizgiler), alt çene bölgesindeki çökme ve sarkma sorunu yaşayanlar, yüz hatlarını tekrar ortaya çıkarmak isteyenler, yüzündeki ifadeyi kaybetmeden özgün karakteristiğine uygun gençleşmek isteyenler, cerrahi müdahaleye gerek kalmadan kırışıklıklarından kurtulmak isteyenler, anında yüz gençleştirme uygulamasından sonuç almak isteyenler, kısa sürede günlük rutin hayatına dönmek isteyenler, yüzünde asimetri sorunu olanlar ve burnunda estetik dışı kavis ve düşüklük olanlar bu yöntemlerden yararlanabilirler."
MUTLAKA KİŞİYE ÖZEL PLANLAMA
Botoks ve dolgu uygulamalarında kişisel tedavi hedeflerinin oluşturulup bireysel çözümler üretilmesi gerektiğinin altını çizen Op. Dr. Bülent Cihantimur, "Yüz bölgesinin yaşlanmaya bağlı gelişen form kayıplarını çözümlemek için bireysel özellikler ve mevcut anatomik yapı incelenerek tedavi planları oluşturulmalıdır. Bu doğrultuda kadın erkek cinsiyet farklılıkları ve yaş aralıkları tedavi yaklaşımlarının temelini oluşturur" dedi.
DOĞALLIK BİRİNCİL HEDEF OLMALI
"Özellikle botoksa tereddüt ederek yaklaşan bireylerin en büyük korkusu doğallıktan çıkmak, başkalaşmak, mimik kaslarını kullanamamak. Bu sebeple mutlaka konu total olarak ele alınmalı ve kişiye özel, doğallıktan ödün vermeyen çözümler oluşturulmalıdır" diyen Cihantimur, Estetik International kliniklerinde dolgu ve botoks uygulamaları için farklı yaş aralıklarına özel, bütünsel birleştirilmiş ve en önemlisi kademeli bir yaklaşımla, daha genç ve doğal bir görüntü elde etmeye çalıştıklarına dikkat çekti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.