Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Güzel Ve Kırışıksız Sağlıklı Bir Cildin Sırrı, E Vitamini”

Softem Marka Müdürü Elçin Demir, cilde E vitamini uygulamanın çizgi, kırışıklık ve yaşlılık lekelerinin azalmasına, yağın antioksidan özelliği ile yeni kırışık oluşumunu engellemeye yardımcı olduğunu söyledi.Softem Marka Müdürü...

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2016 17:51
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2016 17:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Softem Marka Müdürü Elçin Demir, cilde E vitamini uygulamanın çizgi, kırışıklık ve yaşlılık lekelerinin azalmasına, yağın antioksidan özelliği ile yeni kırışık oluşumunu engellemeye yardımcı olduğunu söyledi.
Softem Marka Müdürü Elçin Demir, vücuda E vitamini uygulamanın, cildin doğal yapısında bulunan ve yaşla birlikte azalıp yaşlanmasına sebep olan elastin ve kalojen üretimini arttırarak derinin esnek kalmasını sağlamaya yardımcı olduğunu söyledi. E vitaminin ayrıca, ciltteki çizgi, kırışıklık ve yaşlılık lekelerinin azalmasına, yağın antioksidan özelliği ile yeni kırışık oluşumunu engellemeye yardımcı olduğunu kaydeden Demir, “Yaraların daha çabuk iyileşmesi, yaşlanmanın cilt üzerindeki belirtilerinin ötelenmesi, cildin daha parlak olması ve kırışıklıkların hafiflemesinin desteklenmesi gibi pek çok faydası bulunmaktadır” dedi.
Güzel ve kırışıksız sağlıklı bir cildin sırrı, her şeyden önce doğru, dengeli bir beslenme ile belirlendiğini vurgulayan Demir, “Günlük vitamin ihtiyacını besinlerle karşıladığımız gibi, cildimize de ihtiyacı olan vitamin içerikli ürünleri vermemiz gerekiyor Vitaminlerin cilt yaşlanmasını yavaşlattığı, kırışık oluşumunu önlediği ve faydaları olduğu kanıtlanmıştır. Günümüzde, nemlendirici, bakım kremi ve serumların içeriğinde, cilt sağlığına faydalı kırışık oluşumunu önleyici, cilt yaşlanmasını yavaşlatan vitaminler kullanılıyor. E vitamini erken yaşlanmayı önleyen güçlü bir antioksidandır. Günlük beslenme içinde E vitamini tüketiminin yanı sıra E vitamini yağı cilde topikal olarak da uygulanabilir” ifadelerini kullandı.
Yaşla birlikte, cildin elastikiyeti azalır ve kırışıklıklar oluşmaya başlar. Bu doğal süreç kötü cilt bakımı, yetersiz beslenme, sigara ve alkol nedeniyle hızlanabilir. E vitamini cilde esnekliğini veren kolajen üretimini arttırarak yaşlılığın cilt üzerindeki belirtilerini geciktirebilir. Kolajen üretimi arttıkça bağ dokusu güçlenir ve cilt sıkılaşır. Gıdalar yoluyla aldığınız E vitaminine ek olarak E vitamini içeren cilt bakım kapsülleriyle de cildinizi kırışıklıklara karşı daha uzun süre koruyabilirsiniz.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.