Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Günde 2 litre “Pi suyu” için

Günümüzde çevresel kirlilikten dolayı su içmek kadar içtiğimiz suyun kalitesi de artık çok önemli. Japon bilim adamlarının bulduğu ve ‘yaşayan su’ olarak tanımladıkları Pi-suyu, insan vücudundaki sıvıya en yakın su olma özelliği...

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2017 10:33
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2017 10:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Günde 2 litre  “Pi suyu” için

Günümüzde çevresel kirlilikten dolayı su içmek kadar içtiğimiz suyun kalitesi de artık çok önemli. Japon bilim adamlarının bulduğu ve ‘yaşayan su’ olarak tanımladıkları Pi-suyu, insan vücudundaki sıvıya en yakın su olma özelliği nedeniyle daha sağlıklı kabul ediliyor. Bağışıklık sistemini güçlendiren ve vücudun denge mekanizmasına olumlu katkı sunan Pi-suyu’nu QNET Sağlık Danışmanı Uzman Diyetisyen Işın Sayın da öneriyor.

Dünyada pek çok rahatsızlık yanlış beslenmekten ve sağlıksız su içmekten kaynaklanıyor. QNET Sağlık Danışmanı Uzm. Diyetisyen Işın Sayın günde 2 litre su içmenin önemini vurgulayarak, “Suyun hayatımızdaki önemi büyük. Sağlıklı bir beden için günde iki litrenin altında su içilmemesi gerekiyor. Fakat içtiğimiz suyun kalitesi de büyük önem taşıyor. Günümüzde su içmeye çalışırken sudan bulaşan hastalıklarla sağlığımızı kaybetmek de olası. Bu nedenle içtiğimiz suyun güvenilir kaynaklardan arıtılarak gelmesini öneriyorum. Doğru su arıtma sistemleri kullanılarak su içindeki zararlı maddelerden kurtulurken, minerallerle zenginleştirilmiş, temiz ve güvenli suya ulaşabilirsiniz. Hatta daha da iyisi Pi -suyu içebilirsiniz” diyor.

“Home Pure Nova sudaki oksijenin olumsuz etkilerini yok ediyor”

QNET’in yeni geliştirdiği “Home Pure Nova” Su Arıtma Cihazı su içerisinde aktif oksijenin olumsuz etkilerini yok ettiğini, özel teknolojisiyle içme suyunu Pi-suyuna çevirdiğini dile getiren diyetisyen Işın Sayın; “Pi-suyunu canlı vücut suyu anlamında kullanıyoruz. Pi-suyu, bitkinin çiçek açmasını tetikliyor. İnsan vücudundaysa bağışıklık sistemini harekete geçiriyor, bu nedenle yoğun çalışma temposuna sahip, yeterli ölçüde spor yapamayan şehir insanı için Pi-suyunu tüketmek oldukça önemli” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.