Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Göğüs Ağrısı Ve Nefes Darlığından Kapalı Ameliyatla Kurtuldu

Elazığ’da göğüs ağrısı ve nefes darlığı şikayetiyle hastaneye giden 35 yaşındaki hasta, kapalı ameliyat sistemiyle ameliyat olarak sağlığına kavuştu.Elazığ’da 35 yaşındaki bir hasta, göğüs ağrısı ve nefes darlığı şikayetiyle...

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2016 09:49
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2016 09:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Elazığ’da göğüs ağrısı ve nefes darlığı şikayetiyle hastaneye giden 35 yaşındaki hasta, kapalı ameliyat sistemiyle ameliyat olarak sağlığına kavuştu.
Elazığ’da 35 yaşındaki bir hasta, göğüs ağrısı ve nefes darlığı şikayetiyle Medical Park Elazığ Hastanesi’ne başvurdu. Acil serviste yapılan tetkiklerden hastanın akciğerdeki baloncuklarının patladığı belirlendi. Hastanenin Göğüs Cerrahi Op. Dr. Hasan Demir tarafından hasta ameliyata alındı. Geçmişte açık yapılan ameliyatı Op. Dr. Demir, 1 santimetrelik 3 delik açılarak kapalı sistemle gerçekleştirildi. Sağlığına kavuşan hasta taburcu edildi.
Hasta ile ilgili bilgi veren Op. Dr. Hasan Demir, “Hastamız bize başvurduktan sonra ilk olarak tüp torakomi dediğimiz işlemle rahatlatıldı. Daha sonra çekilen torax BT’sinde akciğerde büller olarak bilinen hava dolu keseler tespit edilince operasyon kararı verdik. Daha önce açık yapılan bu operasyonlar şimdi 3 delikle yapılıyor. Biz de bu şekilde operasyonunu kapalı sistemle yaparak hastamızı kısa sürede taburcu ettik” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.