Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gençlik aşısı “pi sistem”

Dermatoloji Uzmanı Dr. Yüksel Oltulu, “pi Systemin(gençlik Aşısı)” Cilt Yapısını Güçlendirerek, Cildin Elastikiyet Ve Sıkılığını Artırdığını Söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2016 16:39
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2016 16:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gençlik aşısı “pi sistem”
Dermatoloji Uzmanı Dr. Yüksel Oltulu, “pi sistemin(gençlik aşısı)” cilt yapısını güçlendirerek, cildin elastikiyet ve sıkılığını artırdığını söyledi.
Medical Park Samsun Hastanesi Dermatoloji Kliniğinden Uzm. Dr. Yüksel Oltulu “Pi system(gençlik aşısı)” hakkında bilgi verdi. Dr. Oltulu “Cilt yenilemede klinik olarak kanıtlanmış, yepyeni bir sistemdir. Pi system cilt yapısını güçlendirerek, cildin elastikiyet ve sıkılığını artırır. Fibroblastların trofizmini artırır ve UVB nedeniyle oluşan radyasyon hasarını engeller. Cildin azalan nem dengesini düzenler. Etkin cilt rejenerasyonu ve fibroblastların/cildin fizyolojik revitalizasyonunu sağlar. Pürüzsüz, sağlıklı görünen ve daha aydınlık bir cilde sahip olan kişi yepyeni bir enerji ve ışıltı kazanır” dedi.
Pi systemin nerelerde kullanabildiği hakkında bilgi veren Uzm. Dr. Yüksel Oltulu “Cilt yapısının düzenlenmesinde, yüz, boyun-dekolte, el, dudak bölgelerinin yenilenmesi, onarımı ve gençleştirilmesinde, göz çevresinin aydınlatılması ve yeniden yapılandırılmasında (şişlik ve koyu halkaların giderilmesinde), hamilelik sırasında ve kilo alıp vermeler sonucunda oluşan çatlakların tedavisinde, saç dönülmesi tedavisinde, akne izlerinin tedavisinde, iç kol ve dizde görülen sarkma ve çatlak tedavilerinde Pi systemi kullanıyoruz” şeklinde konuştu.
Uygulamanın çok ince iğnelerle yapıldığını söyleyen Dr. Oltulu “Uygulama sırasında anesteziye gerek yoktur. Ancak ihtiyaç duyulursa lokal anestezik kremler yardımıyla ağrısız, acısız konforlu bir tedavi yapılabilir. Pi sistem uygulamasından sonra iş ve sosyal hayata devam edilebilir. Ciltte sadece hafif bir kızarıklık, şişlik ve küçük morluklar oluşabilir. Bu reaksiyonların tamamı birkaç günde kendiliğinden geçer. Makyajla kapatılabilir” diye konuştu.
Cildiye Uzmanı Dr. Yüksel Oltulu “Pi sistemi oluşturan polinükleotidler (somon DNA’sı) ve hyaluronik asit molekülleri vücudun tamamen doğal elemanlarıdır. Diğer estetik ve antiaging amaçlı uygulamalarla kombine edilebilir. Bu tedavilerin etkinliğini ve kalıcılık süresini uzatır” açıklamasını yaptı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.