Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gazi Üniversitesi Hastanesine gelen 103 yaralıya ilk müdahaleleri yapıldı

Gazi Üniversitesi Başhekimliği’nden edinilen bilgiye göre, darbe girişiminin ardından geceden itibaren hastaneye gelen 103 yaralıya ilk müdahaleleri yapıldı ve şuana kadar aralarında güvenlik görevlilerinin de olduğu 19 kişinin cenazesi...

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2016 14:54
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2016 14:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gazi Üniversitesi Başhekimliği’nden edinilen bilgiye göre, darbe girişiminin ardından geceden itibaren hastaneye gelen 103 yaralıya ilk müdahaleleri yapıldı ve şuana kadar aralarında güvenlik görevlilerinin de olduğu 19 kişinin cenazesi bulunmakta.
Gazi Üniversitesi Başhekimliği’nden dün akşamki darbe girişiminin ardından Gazi Üniversitesi Hastanesine ilk yaralıların saat 23.00 civarında gelmeye başladığı öğrenildi. Edinilen bilgiye göre, acil servise hasta kabulü kapatılarak olağanüstü acil durum organizasyonu yapıldı. Geceden itibaren Üniversite hastanesine gelen 103 yaralıya ilk müdahaleleri yapılıp, 24 tanesinin yataklı bölümde servislerine alındığı öğrenildi. Başhekimlik’ten alınan bilgiye göre, hastanede şuana kadar aralarında güvenlik görevlileri ve sivil vatandaşların olduğu 19 kişinin cenazesi bulunuyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.