Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eyyübiye Belediyesi hastane servisini yeniledi

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinin eskiyen servislerinin yenilenmesi için başlatılan ‘Bir oda, bin dua’ kampanyası kapsamında yenilenen servisi ziyaret etti.Eyyübiye Belediye Başkanı...

Haber Giriş Tarihi: 15.12.2017 11:16
Haber Güncellenme Tarihi: 15.12.2017 11:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eyyübiye Belediyesi hastane servisini yeniledi

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinin eskiyen servislerinin yenilenmesi için başlatılan ‘Bir oda, bin dua’ kampanyası kapsamında yenilenen servisi ziyaret etti.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, vatandaşlara daha rahat ve konforlu sağlık hizmetleri sunulması için Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde başlatılan ‘Bir oda, bin dua’ kampanyası kapsamında belediye tarafından yenilenen servisi ziyaret etti. Plastik Cerrahi Göğüs Servisinde belediye tarafından yenilenen alanları Başhekim İbrahim Halil Keşküş ile birlikte ziyaret eden Başkan Ekinci, serviste yatan hasta ve yakınlarıyla da bir araya geldi. Eyyübiye Belediyesi tarafından Plastik Cerrahi Göğüs Servisindeki 2 odadaki yenileme çalışmaları ile servis yeni görünümüne kavuştu. Doktor odası, hemşire dinlenme odası, tedavi odaları, ilaç odaları ile serviste yenileme ihtiyacı olan alanlardaki çalışmalarından dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür eden hastane Başhekimi İbrahim Halil Keşküş, "Allah Başkanımız ve emeği geçenlerden razı olsun” dedi. Eyyübiye Belediyesi tarafından yenileme çalışmaları tamamlanan alanları incelemelerinin ardından hasta ve yakınlarıyla da bir araya gelip geçmiş olsun dileğinde bulunan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, “ Bugün burada ‘ Bir Oda, bin dua’ kampanyası kapsamında bakım onarımı yapılan servisimizi ziyaret ettik. Öncelikle böyle bir hizmetin yapılmasına vesile olan herkese teşekkür ediyoruz. Kamu kurumları insanlara hizmet götüren ve sunan yerlerdir. Fiziki mekanların kalitesi kaliteli hizmeti de beraberinde getirir. Bu kapsamda bizler de bu servisimizin bakım ve onarımını yaptık. Modern bir hüviyete kavuşan servisimize gelen hastalarımız daha konforlu ve temiz bir ortamda şifa bulacaklardır. Buraya gelen tüm hastalara acil şifalar diliyorum” ifadelerine yer verdi. Başkan Ekinci’ye teşekkür eden hastane Başhekimi İbrahim Halil Keşküş ise, "Bir oda, bin dua kampanyası kapsamında kapısını çaldığımız Başkanımız Mehmet Ekinci, teklifimizi hemen kabul etti ve destek çıkarız dedi. İnsan onuruna yakışır fiziki mekanlar için yenileme çalışmalarına başladık. Bu çalışmalarda Belediye Başkanımız tarafından hiçbir eksik bırakılmadı. Yaptığı çalışmalardan dolayı Başkanımız Mehmet Ekinci’ye teşekkür ederim” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.