Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Estetik Uzmanlarına, Örümcek Ağı Estetiği Uygulamalı Olarak Anlatıldı

Op. Dr. Bülent Cihantimur Tarafından Geliştirilen Örümcek Ağı Estetiği Ve Organik Saç Ekimi Teknikleri, Meslek Mensuplarına Anlatıldı.

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2016 10:25
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2016 10:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Estetik Uzmanlarına, Örümcek Ağı Estetiği Uygulamalı Olarak Anlatıldı
Op. Dr. Bülent Cihantimur tarafından geliştirilen örümcek ağı estetiği ve organik saç ekimi teknikleri, Ankara Eczacılar Odası’nda, estetik uzmanlarına uygulamalı olarak anlatıldı.
Ankaralı eczacıların yoğun ilgi gösterdiği sunuma, 150’den fazla estetik uzmanı katıldı. Cihantimur, ameliyatsız yüz gençleştirme uygulamaları arasında, dünya çapında en favori teknik olarak ilgiyle takip edilen Örümcek Ağı estetiği için; “Bu tekniği 2011 senesinden beri Estetik International kliniklerimizde uyguluyoruz. Zaman ilerliyor ve tekniği de aynı şekilde geliştiriyoruz. Hatta 2020 senesinde Örümcek Ağı estetiğinin cerrahi yüz germe operasyonlarını rafa kaldıracağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
Kendi geliştirdiği organik saç ekimi tekniğini de katılımcılara anlatan ve saç dökülme, saç ekimi, kellik sorunu gibi ayrıntılara da değinen Op. Dr. Cihantimur, sunumun sonunda soruları cevapladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.