Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eskişehir Kardiyovasküler Sistem Kongresi ESOGÜ’de Başladı

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Avrupa Tıp Öğrencileri Topluluğu (ATÖT)’nun düzenlediği “Eskişehir Kardiyovasküler Sistem Kongresi” başladı.ESOGÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen kongrenin açılış...

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2016 14:58
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2016 14:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehir Kardiyovasküler Sistem Kongresi ESOGÜ’de Başladı
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Avrupa Tıp Öğrencileri Topluluğu (ATÖT)’nun düzenlediği “Eskişehir Kardiyovasküler Sistem Kongresi” başladı.
ESOGÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen kongrenin açılış oturumunda konuşan ATÖT Başkanı İlter Özcan, tıp öğrencileri olarak bilimsel ve sosyal açıdan faydalanmayı amaçladıkları kongrenin gelecekteki meslek hayatlarına katkı da sağlayacağını belirtirken, etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.
ATÖT Danışman Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yasemin Aydın, üniversitelerin sadece öğretim yerleri olmadığını, aynı zamanda öğrenci kulüpleri aracılığıyla pek çok hayalimizi gerçekleştirdiğimiz yerler olduğunu belirterek, öğrenci kulüplerine çok önem verdiğini ve inandığını ifade etti. Prof. Dr. Yasemin Aydın emeği geçenlere teşekkür ederken, iyi bir kongre geçirilmesini diledi.
Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. İrfan Değirmenci, böyle organizasyonların gelecek için kendisini umutlandırdığını belirterek, görev alan ve destek veren herkese teşekkür etti. Öğrencilerin kongrede sunacakları bildirilerle bilgi ve becerilerini birbirine aktarma fırsatı bulacağını ve bundan sonraki mesleki yaşantılarında ulusal ve uluslararası faaliyetlere katılma tecrübesi edineceklerini belirterek, kongrenin verimli ve başarılı geçmesini diledi.
ESOGÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alparslan Birdane, inanç ve ideal mesleği olan hekimliğin bir usta-çırak mesleği olduğunu ve yüzyıllar boyunca şartlar değişse de Tıp öğrencisinin aslında bir çırak olduğunu ifade etti. Tıp öğrencileri arasından hekimler, akademisyenler ve belki sanatkarlar çıkacağını belirten Prof. Dr. Alparslan Birdane, Tıp öğrencilerinin böyle güzel etkinliklerin havasını soluyarak ilerideki hayatlarını daha iyi düzenleme fırsatı bulabileceklerini de sözlerine ekleyerek kendilerine kolaylıklar diledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.