Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ergenlikte Bedensel Gelişim Ve Sorunları Maltepe Üniversitesinde Tartışılacak

Çocukluktan yetişkinliğe geçiş dönemi olan ergenlikte, bireylerin karşılarına çıkan sorunların tartışılacağı sempozyum, Maltepe Üniversitesi’nde gerçekleşecek.“Ergenlikte Bedensel Gelişim Ve Sorunları” temalı Sempozyum, 21 Haziran...

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2016 11:18
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2016 11:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çocukluktan yetişkinliğe geçiş dönemi olan ergenlikte, bireylerin karşılarına çıkan sorunların tartışılacağı sempozyum, Maltepe Üniversitesi’nde gerçekleşecek.
“Ergenlikte Bedensel Gelişim Ve Sorunları” temalı Sempozyum, 21 Haziran Salı günü Maltepe Üniversitesi, Marmara Eğitim Köyü içindeki Marma Otel İstanbul’da Akdeniz Salonunda düzenlenecek.
Bu yıl on birincisi gerçekleşecek olan Sempozyumun açış konuşmasını Maltepe Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Betül Çotuksöken yapacak. Ardından, Maltepe Rehberlik ve Araştırma Müdürü Nejdet Uyğun “Çocukların ve Ergenlerin Okul ve Çevre Uyum Problemleri” başlıklı sunumunu gerçekleştirecek.
Sempozyumda yer alan diğer isimlerse; Prof. Dr. Nermin Çelen, Doç. Dr. Sebla Gökçe, Yrd. Doç. Dr. Asiye Selcen Ataç, Yrd. Doç. Dr. Alper Çuhadaroğlu, Öğr. Gör. Fazilet Eda Yılmaz, olacak. Sempozyum sonunda Prof. Dr. Niyazi Karasar’ın moderatörlüğünde bir değerlendirme oturumu yapılacak. Sempozyuma çok sayıda rehber ve psikolojik danışman da katılacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.