Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Engelli personellerin önündeki tüm engeller kaldırılıyor

Dicle Üniversitesi Hastaneleri (DÜ) Başhekimliği tarafından engelli personellerin yaşadığı sorunların ortadan kaldırılması amacıyla başlatılan çalışmalarda, yemekhanelere gitmekte ciddi sıkıntı yaşayan engelli personelin çalıştığı...

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2017 16:52
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2017 16:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Engelli personellerin önündeki tüm engeller kaldırılıyor

Dicle Üniversitesi Hastaneleri (DÜ) Başhekimliği tarafından engelli personellerin yaşadığı sorunların ortadan kaldırılması amacıyla başlatılan çalışmalarda, yemekhanelere gitmekte ciddi sıkıntı yaşayan engelli personelin çalıştığı birimde yemek servislerinin yapılması sağlanarak bu personellerimizin yaşadığı problemlerden biri daha ortadan kaldırıldı.

DÜ Tıp Fakültesi Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. Ali Kemal Kadiroğlu yaptığı açıklamada; “Hastanelerimizde engelli kadrosunda çalışan personellerimizin sorunlarını ortadan kaldırmak ve onların daha rahat ve huzurlu bir ortamda çalışmalarını sağlamak amacıyla yemek servislerinin bu personellerimizin çalıştığı birime yapılmasını sağladık. Engelli personellerimizin yaşadığı engelleri bir bir ortadan kaldırıyoruz. Tüm personellerimizin şikayetlerini dikkate alarak personellerimize mutlu ve huzurlu bir çalışma ortamı sağlamaya çalışıyoruz. Bu çalışmalarımız sürekli devam ettirerek personel memnuniyetini en üst seviyelere çıkarmak için çalışmalarımız devam edecektir” dedi.

Yürütülen çalışma hakkında bilgi veren DÜ Hastaneleri Başmüdürü Uzman Doktor Yaşar Aslan, “Sadece engelli personeller için değil hastanede görev yapan tüm personelimizin sorunlarına yönelik çalışmalar yürütüyoruz. Engelli personellerimizin yaşadığı sorunları ortadan kaldırarak, onlara engelsiz bir çalışma imkanı sunacağız" ifadelerini kullandı.

Doğuştan ayakları tutmayan Tıbbi Kayıt ve Arşiv Birimi personeli İrfan Atlı, “Arşiv biriminde çalışıyorum. Çalıştığım birim -2 katta ve yemekhaneye çok uzaktı. Yemekhanenin uzak mesafede olması nedeniyle yemeğe kimi zaman gidemiyordum. Vücudumun titremesinden kaynaklı yemeğimi kendim alamıyordum. Arkadaşlarım yemeği masama kadar getiriyorlardı. Artık yemekler çalıştığım birime masama kadar geliyor. Engelli personele gösterdikleri ilgiden dolayı Başhekimliğimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.