Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Elekta Radyoterapi İle Kanser Tedavisi

Türkiye’de yeni açılan tıp fakültesine, Elekta Versa HD ve Synergy lineer akseleratör cihazları alınıyorİstanbul Okan Üniversitesi, Versa HD ve Elekta Synergy lineer akseleratör (Linac) cihazlarının temini için yakın zamanda bir anlaşma...

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2016 15:08
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2016 15:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye’de yeni açılan tıp fakültesine, Elekta Versa HD ve Synergy lineer akseleratör cihazları alınıyor
İstanbul Okan Üniversitesi, Versa HD ve Elekta Synergy lineer akseleratör (Linac) cihazlarının temini için yakın zamanda bir anlaşma imzaladı. Cihazlar, Eylül ayında açılması planlanan 250 yataklı yeni eğitim hastanesinde kullanılacak.
Okan Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Genel Müdürü, Yardımcı Doçent Doktor Alper Demirarslan, "Okan Üniversitesi Hastanesi, tıbbi tanı cihazları konusunda en yeni teknolojiyi sunmaktan gurur duyuyor. İtibarımızı sürdürmek için, radyoterapi alanında Elekta Versa HD sistemini seçtik. Elekta, rakip sistemlere kıyasla pek çok avantaj sunuyor ancak bunların Türkiye’deki medikal ürünler piyasasında iyi bilindiğini sanmıyorum. Şimdi ise, bu işbirliği sayesinde yüzlerce doktor ve asistan Elekta cihazlarıyla çalışma ve avantajlarını hayata geçirme fırsatına kavuşacak" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.