Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dünya Yoga Günü’nde Bin Kişi Yoga Yaptı

Dünyanın her ülkesinde 21 Haziran tarihinde kutlanmakta olan Dünya Yoga Günü etkinliği bu yıl Türkiye’de bin kişinin katılımıyla gerçekleştirildi. Ünlü oyuncularında katıldığı yoga etkinliği renkli görüntülerle sahne oldu.21 Haziran...

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2016 16:12
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2016 16:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dünyanın her ülkesinde 21 Haziran tarihinde kutlanmakta olan Dünya Yoga Günü etkinliği bu yıl Türkiye’de bin kişinin katılımıyla gerçekleştirildi. Ünlü oyuncularında katıldığı yoga etkinliği renkli görüntülerle sahne oldu.
21 Haziran tarihinde tüm dünyada kutlanan Dünya Yoga Günü etkinliği, bu yıl Türkiye’nin ilk ve tek olan Adnan Çabuk Yoga Vakfı tarafından İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Mimarlık Fakültesi avlusunda gerçekleştirildi. Yaklaşık bin kişinin katıldığı etkinliğe, ünlü oyuncular Musa Uzunlar ve Didem Taslan da destek verdi. Çoğunluğu kadınlardan oluşan etkinlikte, yoga eğitmenleri tarafından katılımcılara ders verildi. Renkli görüntülerin sahne olduğu etkinlikte, sabah saatlerinde başlayan yoga eğitimi akşam saatlerine kadar sürdü.
“SADECE RUHSAL DEĞİL SAĞLIK OLARAK DA ÇOK FAYDALI”
5 yıldır yoga yaptığı bilinen oyuncu Musa Uzunlar, yoga ve etkinlik hakkında, “Keşke daha uzun yıllara taşıyabilseydim ancak yaklaşık 5 yıldır yoga yapabiliyorum. Yani kısaca tarif etmek gerekirse yoga, bedenin, ruhun mantalitenin uygulanmasıdır. Yaşadığımız bu zor şartlarda insanın sadece kişisel değil, ülkesel terör, trafik gibi bütün bu duygular içerisinde kendimizi koruyabilmemiz adına sadece günde 20 dakika ayırabilmek insanın kendisine saygısını da artırıyor. Gerçekten çok da faydalı sadece ruhsal olarak değil, sağlık olarak da. Bu etkinliğin 2’inci yılı, görüyorsunuz insanlar kendilerine güzellik yaptılar ve geldiler. Burada huzur görüyorum” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.