Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dünya Su Günü’nde Herkese ’Su’ Hediye Ettiler

Bursa’da özel bir hastanede Dünya Su Günü’nde hastalara su dağıtıldı.22 Mart Dünya Su Günü’nde hastaneye gelen herkese birer şişe su hediye edildi. Hastaneye gelen bütün vatandaşlara sepet sepet su dağıtan personel, suyun önemine...

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2016 09:06
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2016 09:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa’da özel bir hastanede Dünya Su Günü’nde hastalara su dağıtıldı.
22 Mart Dünya Su Günü’nde hastaneye gelen herkese birer şişe su hediye edildi. Hastaneye gelen bütün vatandaşlara sepet sepet su dağıtan personel, suyun önemine dikkat çekti.
Yaptıkları organizasyonla vatandaşların bilinçlenmesine ön ayak olduklarını ifade eden Bursa Özel Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özkul, “1993 senesinden bugüne Dünya Su Günü hep kutlanıyor. Biz de Özel sağlık açısından suyun önemine dikkat çekmek için böyle bir uygulama yaptık. Gelen misafirlerimize su ikram ettik. Hayatın ana noktası su, vücudun 3’te 2si su, dünyanın 4’te 3’ü su. Onun için su çok mühim” diye konuştu.
Su içilmesini istediklerini ifade eden Özkul, “Çünkü hayat su ile devam ediyor. Elimizdeki su kaynaklarını da çok dikkatli kullanmamız gerekiyor. Su içilmediği zaman vücutta üre yükselir, toksinler artar, vücut yavaş yavaş buruşmaya başlar. Günde 2 litre su içilmesi lazım. Suyun yerini çay, gazoz veya başka içecekler hiçbir zaman tutmaz. Tam tersine vücuda başka kimyasal maddeler girdiği zaman onun atılabilmesi için daha fazla su içilmesi gerekir” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.