Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dr. Çakmak’ın Harvard başarısı

Mart ayında yapmış olduğu çalışmayla ABD’den iki ödül alan Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi kardiyoloji uzmanlarından Dr. Hüseyin Altuğ Çakmak, bir başarıya daha imza attı. Dr. Çakmak, Harvard Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından...

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2016 12:01
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2016 12:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dr. Çakmak’ın Harvard başarısı
Mart ayında yapmış olduğu çalışmayla ABD’den iki ödül alan Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi kardiyoloji uzmanlarından Dr. Hüseyin Altuğ Çakmak, bir başarıya daha imza attı. Dr. Çakmak, Harvard Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından düzenlenen programı başarıyla tamamladı.
Dr. Hüseyin Altuğ Çakmak, Harvard Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından düzenlenen ’Global Klinik Bilimadamı Araştırma ve Eğitim Programı’nı yüksek bir puanla tamamlayarak Türkiye’nin gururu oldu. Programa bin kişiden 300 kişi kabul ediliyor.
Farklı ülkelerden yılda bin kişinin üzerinde başvurudan sadece 300 kişinin kabul edildiği programda adayların akademik yayın ve eserleri, İngilizce yazma ve konuşma becerisi, referans mektupları ve niyet mektupları Harvard Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyeleri komitesi tarafından incelenerek karar veriliyor.
Harvard Tıp Fakültesi’nin açtığı bu programa burslu olarak kabul edilen Dr. Çakmak, programın, hekimlerin kendi araştırmalarını dizayn edip yürütmeleri ve elde ettikleri sonuçları en doğru şekilde analiz edip yorumlayabilmeleri için çok faydalı olacağını söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.