Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çocuklar Doktor Annelerini Muayene Etti

Acıbadem Ankara Hastanesi uzmanları kendilerini çocuklarına emanet etti. Anneler Günü sebebi ile annelerinin koltuğuna geçen çocuklar annelerini muayene etti.Acıbadem Ankara Hastanesi uzman kadrosunun çocukları renkli görüntülere ev sahipliği...

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2016 10:54
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2016 10:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çocuklar Doktor Annelerini Muayene Etti
Acıbadem Ankara Hastanesi uzmanları kendilerini çocuklarına emanet etti. Anneler Günü sebebi ile annelerinin koltuğuna geçen çocuklar annelerini muayene etti.
Acıbadem Ankara Hastanesi uzman kadrosunun çocukları renkli görüntülere ev sahipliği yaptı. “Annemin Doktoruyum” projesi kapsamında, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Dermatoloji Bölümü uzmanlarının çocukları ile gerçekleştirildiği etkinlikte, çocuklar annelerinin yerine geçerek meslekleri hakkında annelerinden uygulamalı olarak bilgiler aldı. Muayene etme tekniklerini anlatan anneler çocuklarını kendi önlükleri ile karşılarında görünce duygusal anlar yaşadı. Geleceğin doktorları olarak annelerinin karşısına çıkan minikler yetenekleri ile de dikkat çekti.
Annelerini evde kendilerine her konuda yardımcı olurken gören çocukların meslekleri ile ilgili merak ettiklerini yerinde görme şansına sahip oldu. Acıbadem Ankara Hastanesi Direktörü A.Nihan Karaçam Salkaya, “Annemin Doktoruyum” projesi ile ilgili şunları söyledi:
“Anne hekimlerimiz evde çocuklarının isteklerine yetişebilen, hastanemiz içerisinde de hayat kurtaran kıymetli insanlar. “Annemin Doktoruyum” projesi ile biz de çocukların annelerinin meslekleri hakkında yakından bilgi alma şansına sahip olmalarını hedefledik.”
Çocuklar annelerinin kullandığı cihazları hayretler içerisinde incelerken soruları ile annelerinin yüzünü güldürdü. Ultrason görüntülemesinden, cilt analizi yapan cihazlara, fizik tedavi uygulamalarından çocuk muayenesine birçok alanda deneyim kazanan çocuklar annelerinden doktorluk mesleğinin inceliklerini öğrendi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.