Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çocuk Sahibi Olmak İsteyen Çiftlere Polen Ve Arı Sütü Önerisi

Dr. Ömer Coşkun, çocuk yapmaya karar veren çiftlerin 3 ay polen ve arı sütü kullanması gerektiğini söyledi.“Her insan çocuk sahibi olmak ister” diyen Dr. Coşkun, “Bunun için öncelikli olarak sağlıklı bir birey olmak gerekiyor. Ancak...

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2015 09:24
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2015 09:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dr. Ömer Coşkun, çocuk yapmaya karar veren çiftlerin 3 ay polen ve arı sütü kullanması gerektiğini söyledi.
“Her insan çocuk sahibi olmak ister” diyen Dr. Coşkun, “Bunun için öncelikli olarak sağlıklı bir birey olmak gerekiyor. Ancak bu sayede istenilen her şey mümkün olur. Erkeklerin üremesi için geçerli olan sperm oldukça önemli bir yere sahip. Günümüzde birçok erkek spermleri için çok zararlı olan şeyleri bilmeden yapıyor. Diz üstü bilgisayarlar, düzensiz beslenme, alkol ve sigara kullanımı ve daha birçok etken erkeklerde bulunan sperm sayısının azalmasına neden oluyor. Doğurganlığın azalmasına neden olan sperm azalması artacak olursa ileriki yıllarda ortaya çok büyük sorunlar çıkabiliyor. Bu gibi durumlarda kalmamak için mutlaka düzenli yaşamak gerekiyor. Ancak böyle bir durumda araştırmalarda sıkça önerilen polen ve arı sütü sperm arttırmada ilk sırada yer alıyor” ifadelerini kullandı.
Dr. Coşkun, çiftlerin çocuk yapmaya karar verdiklerinden itibaren 3 ay boyunca polen ve arı sütü tüketmesi gerektiğine dikkat çekerek, şöyle devam etti:
“Çünkü yumurta kalitesi 3 ayda normale gelir. 3 ay polen kullanan anne ve baba adayları sağlıklı çocuklara sahip olur. Spermlerin artması doğurganlığı artırdığı gibi aynı zamanda daha sağlıklı bireyler oluşması açısından da oldukça etkili. Çocuk sahibi olma noktasında sorun yaşayanlar erkekler için tıp sonrasında önerilen alternatif ürünler sayesinde kendinizi doğal yöntemler ile tedavi edebilir ve sağlığınıza kavuşabilirsiniz. Polen ve arı sütü çok faydalı olan arı ürünleri arasında yer alıyor. Belli başlı elementlerin bir araya gelmesi ile oluşan bu ürünler tamamen doğal ve zengin içeriğe sahip. Gerekli olan vitamin, mineral, hormon, protein ve çok daha fazlası için size doğanın sunduğu bu ürünleri rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Sağlığınız ve daha fazla sperm üretimi için kullanabileceğiniz bu ürünler dünyada yapılan birçok araştırmadan olumlu sonuçlar alarak etkisini kısmen kanıtlamıştır.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.