Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çetintaş, Memorial Antalya Kalp Cerrahisi ekibine katıldı

Memorial Antalya Hastanesi uzman ve akademisyen kadrolarını güçlendirmeye devam ediyor. Op. Dr. Ahmet Taner Çetintaş, Memorial Antalya Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Bölümü’nde tam zamanlı hasta kabulüne başladı.1970 yılında İstanbul’da...

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2016 12:20
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2016 12:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Memorial Antalya Hastanesi uzman ve akademisyen kadrolarını güçlendirmeye devam ediyor. Op. Dr. Ahmet Taner Çetintaş, Memorial Antalya Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Bölümü’nde tam zamanlı hasta kabulüne başladı.
1970 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Op. Dr. Ahmet Taner Çetintaş, tıp fakültesi eğitimini 1988 -1994 yılları arasında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamladı. 1994 yılında Türkiye Yüksek İhtisas Hastanesi’nde Kalp ve Damar Cerrahisi ihtisasına başlayan Op. Dr. Çetintaş, 1996 yılında Hollanda’da Dijgitz Thorax Centrum University of Roterdamm’da çalıştı. 2000 yılında Türkiye’ye dönen ve Yüksek İhtisas Hastanesi’nde Kalp ve Damar Cerrahisi ihtisasını tamamlayan Op. Dr. Çetintaş, 2005 yılına kadar Ankara’da kalp cerrahisi konusunda çalışmalarına devam etti. Kasım 2005’ten bu yana Antalya’da birçok kamu ve özel hastanede görev yapan Çetintaş, Memorial Antalya Hastanesi’nde Kalp ve Damar Cerrahisi Bölümü’ne katıldı. Op. Dr. Çetintaş, bu alanda özellikle total arteriyel revaskülarizasyon, minimal invaziv kalp cerrahisi, mitral onarım, çalışan kalpte bypass, aort cerrahisi ile TEVAR-EVAR gibi komplike işlemlerini başarıyla uyguluyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.