Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çeşme Marina’da yat sahiplerine pilates hizmeti

Çeşme Marina, yat sahiplerine ücretsiz pilates hizmeti sunarak, sağlıklı bir yaz tatili geçirmelerini sağlıyor.12 Temmuz tarihinde başlayan pilates etkinliğinin Salı günleri saat 19.00’da Çeşme Marina’nın büyülü atmosferinde yapıldığını...

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2016 13:57
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2016 13:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çeşme Marina’da yat sahiplerine pilates hizmeti
Çeşme Marina, yat sahiplerine ücretsiz pilates hizmeti sunarak, sağlıklı bir yaz tatili geçirmelerini sağlıyor.
12 Temmuz tarihinde başlayan pilates etkinliğinin Salı günleri saat 19.00’da Çeşme Marina’nın büyülü atmosferinde yapıldığını belirten marina yetkilileri, yat sahiplerine, ücretsiz olarak yaz sezonu sonuna kadar pilates hizmetini sunmaya devam edeceklerini söyledi.
Çeşme Marina olarak, marina misafirlerinin hem yazın keyfini çıkarması hem de bedenen ve ruhen formda kalmalarına yardımcı olabilmek için pilates etkinliği düzenlemeye başladıklarını anlatan yetkililer, şunları söyledi:
"12 Temmuz’da başlayan pilates derslerimiz, yaz sezonu boyunca devam edecek. Marina’nın mendireğinde, açık havada yapılan pilates etkinliğine yat sahiplerinin ilgisi yoğun oluyor. Profesyonel pilates eğitmeni eşliğinde, marina manzaralı derse katılan misafirlerimiz, diğer derslere de mutlaka katılacaklarını söylediler. Yaz boyunca devam edecek pilates etkinliğine katılabilmek için önceden rezervasyon yaptırılmasını rica ediyoruz" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.