Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çanakkale’de Karotis Endarterektomi Ameliyatı Gerçekleştirildi

Çanakkale Devlet Hastanesi Kalp-Damar Cerrahi Kliniğinde Karotis Arter hastalıklarının cerrahi tedavisi olan ‘Karotis Endarterektomi ‘ ameliyatı başarıyla gerçekleştirildi.Çanakkale Devlet Hastanesi Kalp-Damar Cerrahi’nde şahdamarı darlığı...

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2016 11:39
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2016 11:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çanakkale’de Karotis Endarterektomi Ameliyatı Gerçekleştirildi
Çanakkale Devlet Hastanesi Kalp-Damar Cerrahi Kliniğinde Karotis Arter hastalıklarının cerrahi tedavisi olan ‘Karotis Endarterektomi ‘ ameliyatı başarıyla gerçekleştirildi.
Çanakkale Devlet Hastanesi Kalp-Damar Cerrahi’nde şahdamarı darlığı görülen 71 yaşındaki erkek hastaya Op. Dr. Süreyya Talay ve Op. Dr. Erkin Ocak tarafından Karotis Arter hastalıklarının cerrahi tedavisi olan Karotis Endarterektomi ameliyatı başarıyla uygulandı. Kalp-Damar Cerrahi Klinik Sorumlu Hekimi Op. Dr. Süreyya Talay, "Çanakkale Devlet hastanesi radyoloji, anjiyografi ve ameliyathane şartları açısından tüm imkanlara sahip. Artık açık kalp ameliyatları da dahil olmak üzere her türlü kalp ve damar cerrahisi ameliyatlarının hastanemizde gerçekleştirilmekte . Başarılı geçen ameliyatın ardından hastamız 2 gün Yoğun bakımda kaldı. 5. gününde tedavisi tamamlanmış ve felç riski olmaksızın sağlığına kavuştu" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.