Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursalılar Şehir Hastanesi’nden memnun

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, “Şehir Hastanesi’ne ilk gün olmasına rağmen 2 bin 500 vatandaşımız poliklinik hizmetlerinden yararlandı.  Hem vatandaşlarımız hem de hasta ve hasta yakınlarımız yapılan hizmetten memnun” şeklinde konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2019 12:05
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2019 12:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursalılar Şehir Hastanesi’nden memnun

Türkiye'nin 10. şehir hastanesi olan Bursa Şehir Hastanesi, hasta kabulüne başladı. İlk olmasına rağmen polikliniklere 2 bin 500 kişi müracaat etti. AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, yaptığı açıklamada, Şehir Hastanesi’nin Bursa’nın önemli bir ihtiyacını karşıladığına dikkat çekti.

Esgin, açıklamasında şunlara değindi:

“Bursa Şehir Hastanesi ilk gününde herhangi bir aksaklık olmadan faaliyetine başladı. Şehir Hastanesi, hem ileri teknolojideki çok özellikli sağlık hizmeti, hem de konforlu hizmet ayrıcalığıyla vatandaşlarımız tarafından benimsendi. İlk gün itibariyle 2 bin 500 civarında vatandaşımız poliklinik hizmetlerinden yararlandı. Ayrıca yatan hastalar için kaliteli ve yüksek konforlu odalarda klinik hizmetleri başta olmak üzere ameliyathane ve yoğun bakım üniteleri de aksaksız bir şekilde hizmet veriyor. Hastanemizin ilk gününde ilk bebeğimiz de dünyaya geldi. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde sağlık alanında devrim niteliğinde adımlar atıldı. Sağlıkta dönüşüm uygulamalarıyla birlikte halkımızın sağlık hizmetlerinden memnuniyet oranı yüzde 39’lardan yüzde 77’lere kadar çıktı. Bursa Şehir Hastanesi ile birlikte vatandaşlarımız uluslararası düzeyde sağlık hizmetinden yararlanmanın ayrıcalığını yaşıyor.”

 

 

Herhangi bir ulaşım problemi yaşamıyoruz. Kentin değişik yerlerinde Bursa Büyükşehir Belediyemizle yaptığımız görüşmeler neticesinde, vatandaşlarımızın, kentin değişik noktalarından hastanemize ulaşımını sağlayacak tedbirler alındı. Herhangi bir problem yaşamıyoruz, sürekli hasta ve hasta yakınları ile görüşüyoruz, konuşuyoruz, çok memnunlar. Uluslararası seviyede hizmet veren bir hastane."

lk gün olmasına rağmen yaklaşık 2 bin 500 kişi polikliniklere başvurdu. Gelen vatandaşlarımız çok memnun. Klinik olarak hazırız, ameliyathanelerimiz ve yoğun bakım ünitelerimiz de hazır." sözlerine yer verdi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.