Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa VM Medical Park Hastanesi hizmete başladı

Güney Marmara’nın referans hastanesi olma hedefiyle yola çıkan VM Medical Park Bursa Hastanesi, hasta kabulüne başladı.Bursa’da 10 yıldır Fomara Meydanı’nda hizmet veren Medical Park Bursa Hastanesi, Fevzi Çakmak Caddesi’ndeki yeni binasında,...

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2016 11:14
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2016 11:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Güney Marmara’nın referans hastanesi olma hedefiyle yola çıkan VM Medical Park Bursa Hastanesi, hasta kabulüne başladı.
Bursa’da 10 yıldır Fomara Meydanı’nda hizmet veren Medical Park Bursa Hastanesi, Fevzi Çakmak Caddesi’ndeki yeni binasında, yeni bir markayla hizmete başladı. 50 bin metrekarelik devasa binada ’VM Medical Park’ markasıyla kapılarını açan hastane, kişiye özel sağlık hizmetini merkezine alan, akademik ve uzman hekim kadrosuyla hizmet vermeye başladı. “Herkes için sağlık” sloganıyla 23 yıl önce kurulan ve sağlıkta uluslararası standartları Türkiye’nin bütün bölgelerine ulaştıran Medical Park Hastaneler Grubu, en yeni markası VM Medical Park’la büyümeye devam ediyor. Güney Marmara’nın referans hastanesi olarak WM Medical Park Bursa Hastanesi, son teknolojik imkanlarla, bölgedeki sağlık hizmetlerini üst seviyeye taşımayı hedefliyor. Modern hastane, dünya ile aynı anda uygulanan ileri teşhis ve tedavi yöntemlerini ve yenilikçi tıp teknolojilerini Bursalılarla buluşturacak. 65-80 metrekarelik konforlu ve şık hasta odalarıyla otelcilik hizmeti verecek.
VM Medical Park Bursa Hastanesi Genel Müdürü Prof. Dr. Sedat Demir, "VM Medical Park Hastanesi, erken teşhis, etkin tedavi ve hasta konforunu ön plana çıkaran anlayışlarıyla kısa sürede bölgede adından söz ettirecek" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.