Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa Şehir Hastanesi yükseliyor

Bursa’da sağlık alanında en prestijli hastane olma özelliğini taşıyan Entegre Sağlık Kampusu, diğer adıyla "Şehir Hastanesi" hızla yükseliyor.AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, Bursa milletvekilleri ile birlikte Nilüfer Doğanköy’de...

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2016 11:21
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2016 11:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa’da sağlık alanında en prestijli hastane olma özelliğini taşıyan Entegre Sağlık Kampusu, diğer adıyla "Şehir Hastanesi" hızla yükseliyor.
AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, Bursa milletvekilleri ile birlikte Nilüfer Doğanköy’de yapımı süren Şehir Hastanesi inşaatını inceledi. Cemalettin Torun, Bursa’daki en önemli sağlık yatırımının çevre illere de büyük katkı sağlayacağını söyleyerek, "Bin 355 yatak sayısına ulaşacak olan Şehir Hastanesi, 585 milyon 650 bin liraya mal olacak. Branş ve genel olma özelliği taşıyor. Onkoloji ve kalp damar hastalıklarının da bulunduğu 6 bölümden oluşacak. 9 Mayıs 2015 tarihinde temeli atıldı. İnşaatın bitmesi 3 yılı bulacak. Hafriyat bölümü tamamlandı. İnşaatın 2 katının yükseldiğini görüyoruz. 2018 yılının sonları gibi inşallah tamamlanacak. Bursa’nın yanı sıra çevre illerin de hizmetine sunacağımız önemli bir hastane olacak“ dedi.
İnşaatı devam eden 6 hastaneden en gösterişlisini incelediklerini ifaden eden Bursa milletvekili Hakan Çavuşoğlu ise, "Hastanemiz yalnızca Bursa’mıza değil, çevre illere de hizmet verecek. Çanakkale, Balıkesir, Yalova gibi şehirler burada bir Bursalı gibi hizmet alacak. Burası adeta uydu sağlık merkezi gibi. Bütün hastalarımıza hizmet sunacak“ diye konuştu.
Sağlık alanında yatırımlarının devam edeceğini belirten Milletvekili Zekeriya Birkan da, “Şehir hastaneleri projesi Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın projesi. Türkiye genelinde yükselen bir proje. Hastanemiz entegre bir hastane. Hakikaten heyecan verici bir proje. Bursalılar yolun soluna baktıkları zaman dev bir hastanenin yükseldiğini görecek. Ülkemizde bir darbe girişimi oldu. Bir çok oyun söz konusu; terör var. Bugün dünyanın en gelişmiş ülkeleri diye adlandırılan Avrupa ülkelerinde bile mevcut hastanelerin tadilatı mümkün olmuyorken, ülkemizde bugün devasa Bursa Şehir Hastanesi gibi hastaneler yapılıyor. İnşallah yapılmaya da devam edecek“ diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.