Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa sağlıklı gıdada marka oluyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’nın sağlıklı gıdada da öncü olacağını söyledi.Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Hikmet Şahin Sebze Hali’nde faaliyet gösteren Tarım A.Ş.’de toplantı yaptı. Başkan Recep...

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2016 11:33
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2016 11:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa sağlıklı gıdada marka oluyor
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’nın sağlıklı gıdada da öncü olacağını söyledi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Hikmet Şahin Sebze Hali’nde faaliyet gösteren Tarım A.Ş.’de toplantı yaptı. Başkan Recep Altepe, “Bursa’da hizmeti en kaliteli şekilde sunmayı ve verimliliği artırmayı hedefliyoruz. Tarım A.Ş.’yi bu maksatla kurmuştuk. Özellikle kırsala destek olmayı ve kırsaldaki üretimin artmasını, sebzecilik, meyvecilik ve hayvancılığın gelişmesini istiyoruz. Bu konudaki çalışmalarımızı değerlendirdik, halkımıza daha fazla faydalı olma konusunda karar aldık” diye konuştu.
Bursa’daki sebze halinin işletilmesinin Tarım A.Ş.’de olduğunu hatırlatan Recep Altepe, “Daha önce önemli ölçüde zarar eden sebze hali, şimdi büyük ölçekte kâra geçmiş oldu. Verimi de oldukça arttı. Sebze halinin daha faal olması ve Bursa’ya giren çıkan ürünlerin kontrol edilmesi, halkımıza sunulan sebze ve meyvelerin kontrolünün yapılması önemli. Bu sayede gıda ürünlerinin daha kontrollü şekilde satılması, pazarlanması sağlanmış olacak. Bursa, her alanda olduğu gibi gıda kalitesi ve sağlıklı gıda açısından da kalite şehri oluyor” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.