Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Boyun ve yüzdeki kırışıklıklara ’botoks’ çözümü

Dermatoloji Uzmanı Deniz Yurtman Havlucu, estetik ameliyat olmak istemeyenlere alternatif olarak uygulanan botoks yöntemiyle yüz ve boyundaki kırışıklıkların azaltılabildiğini söyledi.Botoks yönteminin göz çevresi, kaş ortası, alın çizgileri,...

Haber Giriş Tarihi: 05.12.2016 10:59
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2016 10:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dermatoloji Uzmanı Deniz Yurtman Havlucu, estetik ameliyat olmak istemeyenlere alternatif olarak uygulanan botoks yöntemiyle yüz ve boyundaki kırışıklıkların azaltılabildiğini söyledi.
Botoks yönteminin göz çevresi, kaş ortası, alın çizgileri, dudak çevresi ve boyun bölgesinde kullanıldığını ifade eden Gözde İzmir Hastanesi Dermatoloji Uzmanı Deniz Yurtman Havlucu, yöntemin mutlaka uzman hekim kontrolünde yapılması gerektiğini vurguladı. Deri altındaki minik kasların içine yapılan uygulamalarla ciltteki kırışıklıkların giderildiğini, kişinin daha sağlıklı ve genç bir görünüme kavuştuğunu belirten Havlucu, 15 dakika süren uygulama sonrasında hastaların günlük yaşama dönebildiklerini ifade etti. Botoksun tam etkisinin 5-10 gün içinde ortaya çıktığı bilgisini veren Havlucu, “Uygulama, hastanın durumuna göre 3 ile 6 ay arasında tekrar edilmelidir. Botoks yöntemi, koltuk altı, ayak tabanı ve avuç içi bölgelerinde terlemeye yol açan uyarıları azaltır ve aşırı terlemeyi önler. Böylelikle günlük yaşamda konfor sağlanırken botoks yöntemi, terlemeyi 6-9 ay süresince önler. Deri altına enjekte edilen dolgu maddesi (Hyaluronik Asit) ile ince ve derin kırışıklıklar doldurularak kırışıklık ve sarkmaların önüne geçiliyor. Amacımız mümkün olduğunca doğal ve genç bir görünüm elde etmek. Tek seansta 8-18 ay kalıcılık süresi var. Hasta aynı gün dolgu uygulamasının etkisini görebiliyor" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.