Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Botoks Ve Dolguyla Doğal Bir Görünüme Kavuşmak Mümkün

Doğru noktalara doğru dozlarda uygulandığında botoks ve dolgu ile doğal ve sağlıklı bir görünüm elde etmenin hiç de zor olmadığını belirten uzmanlar, önemli olan noktanın ise iyi bir yüz anatomisi bilgisine sahip olmaktan geçtiğini söyledi.Yaş...

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2016 09:34
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2016 09:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Doğru noktalara doğru dozlarda uygulandığında botoks ve dolgu ile doğal ve sağlıklı bir görünüm elde etmenin hiç de zor olmadığını belirten uzmanlar, önemli olan noktanın ise iyi bir yüz anatomisi bilgisine sahip olmaktan geçtiğini söyledi.
Yaş ilerledikçe artan yorgunluklar, stres, uykusuzluk, sorumluluklar, çevre kirliliği, kimyasala maruz kalma gibi kişisel ve çevresel faktörler, ciltte kırışıklık, sarkma, parlaklık ve canlılığın kaybolması gibi sonuçlarla fiziksel değişikliklere sebep oluyor. Uzmanlar enjeksiyon şeklinde kısa sürede uygulanan botoks ve dolgunun iyileşme süreci gerektirmeden günlük sosyal hayata kolaylıkla devam edilmeyi sağlayan uygulamalar olduğu söyledi.
Yüzün daha çok üst yarısında mimik çizgileri ortadan kaldırmak için botoks kullanıldığını ifade eden Op. Dr. Ufuk Aydın, “Yıllar ve yaşam alışkanlıklarına bağlı olarak yüzün hacim kaybetmiş olan elmacık kemikleri, yüzün orta bölümü, burundan dudaklara ve dudaklarda çene bölgesine inen çizgiler ile dudak bölgesine ise dolgu uygulanır. Botoks ile giderilemeyen kırışıklıkların ortadan kaldırılması için de estetik dolgu kullanılabilir” dedi.
Sanılanın aksine doğru noktalara doğru dozlarda uygulandığında botoks ve dolgu ile doğal ve sağlıklı bir görünüm elde etmenin hiç de zor olmadığını vurgulayan Aydın, önemli olan noktanın ise iyi bir yüz anatomisi bilgisine sahip olmaktan geçtiğini söyledi. Aydın, “Tıp doktoru bile olmayan birçok estetisyen hatta hiçbir sağlık eğitimi almamış kişilerin bile yasal olmayan uzmanlık adıyla uygulamalar yaptığını üzülerek duymaktayız. Bazen geri dönüşü dahi olmayan üzücü sonuçlarla da karşılaşabiliyoruz. Unutulmamalıdır ki; estetik anlamda ihtiyaçların yol göstericisi eğitim almış bir estetik plastik cerrahi uzmanıdır” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.