Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Biyolojik terör karşıtı uzman Ankara’ya geliyor

“Global Sağlık Turizmi Zirvesi ve Fuarı (Health Sumex)” sağlık alanında dünya devlerini Ankarada bir araya getiriyor. Sağlık alanında emin adımlarla zirveye ilerleyen Türkiye Health Sumex’e katılacak isimlerle dedünya sağlık turizmine...

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2016 17:14
Haber Güncellenme Tarihi: 26.08.2016 17:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
“Global Sağlık Turizmi Zirvesi ve Fuarı (Health Sumex)” sağlık alanında dünya devlerini Ankarada bir araya getiriyor. Sağlık alanında emin adımlarla zirveye ilerleyen Türkiye Health Sumex’e katılacak isimlerle dedünya sağlık turizmine damga vuracak. Fuara biyolojik terör karşıtı çalışmalarıyla tanınan Fuad El-Hibri, Biyolojik Savunma alanında kullanılan anditot ve aşıları üreten AllenShofe ve şirketin CEO’su Daniel J. Abdun Nabi, erken kanser teşhislerinde kullanılan sıvı biyopsi (kandan kanser teşhisi) sisteminin geliştiricisi Behrad Vahidi ve şirketin CEO’su Andre de Fusco, insan kaynaklı kan ürünlerinin ve immunolojik kanser ilaçları üretim teknolojileri başkanı Marvin White katılacak.
Dünya Yaşlılık Derneği Başkanı Umut Çınar ve HHB Expo ev sahipliğinde 19 - 21 Ekim tarihinde Ankara Marriott otelde düzenlenecek olan fuara birçok yabancı konuğun katılacağının müjdesini veren Dünya Markalar Derneği Başkan Yardımcısı Alp Sarı, “ Katılacak isimler alanında çok önemli noktalarda ve lider isimler var” dedi.
Dünya devleri Ankara’da buluşuyor
Katılacak isimlerden olanFuad El-Hibri’nin biyolojik terör karşıtı ve dinler arası barış hakkında yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren Sarı,“Sağlık ve medikal alanı ne kadar insan hayatını kurtarma ve kalitesini arttırmaya yönelik olsada kötü niyetli ellerin altında bir silaha dönüşebiliyor. Biyolojik terör karşıtı çalışmalarıyla dünyada ün salan ve uzmanlık alanı ulusal güvenlikte KBRN Savunma sistemleri olan EmergentBioSolutions ve APTEVO kurumlarının sahibi Fuad El-Hibribiyolojik savaşı önlemek üzere yaptığı çalışmalarla dünyanın en büyük barış savunucularındandır” diye konuştu.
Erken kanser teşhisinde devrim niteliğinde yenilik
Çağımızın en önemli hastalıklarından olan kanserin erken teşhisi alanında yaptığı devrim niteliğinde olan çalışmalarıyla tanınan BehradVahidi’nin de zirveye katılacağını söyleyen Sarı,“Zirveye çağın en büyük vebası olan kanser çalışmalarıyla takdir toplayan Behrad Vahidi’nin yanı sıra insan kaynaklı kan ürünlerinin ve immunolojik kanser ilaçları üretim teknolojileri başkanı Marvin White’da katılacak. Health Sumex kapsamında 2050 yılında Avrupa’da kullanılması hedeflenen teknolojik gelişmeleri ilk Türkiye’deki hastaların tedavisinde kullanılması için çalışmalar yapacağız” açıklamalarında bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.