Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bin 800 kilometre uzaklıktan dudak estetiği için Trabzon’a geldi

Ukraynalı avukat Katerina İliusmicmkina, yaklaşık bin 800 kilometre yol katederek geldiği Trabzon’da 5 dakikada dudak estetiği olarak memleketine döndü.Ukrayna’da çevresindeki kişilerin tavsiyesiyle estetik için Trabzon’a gelen 39 yaşındaki...

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2016 11:26
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2016 11:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ukraynalı avukat Katerina İliusmicmkina, yaklaşık bin 800 kilometre yol katederek geldiği Trabzon’da 5 dakikada dudak estetiği olarak memleketine döndü.
Ukrayna’da çevresindeki kişilerin tavsiyesiyle estetik için Trabzon’a gelen 39 yaşındaki avukat Katerina İliusmicmkina’nın yaklaşık 5 dakika süren operasyonla dudağı kalınlaştırılarak estetik görünüme kavuşturuldu. Yapılan operasyondan çok memnun olduğunu söyleyen İliusmicmkina, Trabzon’a daha önce turistik gezi için geldiğini belirtti. İliusmicmkina, “Ukrayna’da çevremdeki kişiler Trabzon’da dudak estetiğinin yanı sıra diğer estetik operasyonların başarılı bir şekilde yapıldığını söylediler. Ben de tavsiye üzerine buraya geldim. Trabzon’a daha önce gezi amaçlı gelmiştim, ancak estetik yaptırmamıştım. Mesleğim avukatlık. Estetik için başka ülkeleri de araştırdım ancak Türkiye bana hem en yakın olduğu için hem de fiyat olarak çok uygun olduğu için tercih ettim. Oldukça memnun kaldım. Geldiğime değdi. Ülkemde arkadaşlarım beni böyle gördükten sonra hepsi buraya gelebilir. Beğeneceklerinden eminim. Ukrayna’da kadınlar bakımlıdır, bakımı çok severler. Genç görünmek için estetik yaptırırlar. Herkes gibi bende daha güzel görünmek isteğim için estetik yaptırdım. Çok hoşuma gitti, şimdi daha güzel görünüyorum. Çok acı çekmedim. Zaten Türkiye sağlık alanında çok duyuldu, çoğu burayı tercih ediyor” dedi.
Operasyonu gerçekleştiren Çapar Estetik’in kurucusu Op. Dr. Mustafa Çapar, özellikle son yıllarda gerek Arap, gerekse Ukrayna, Gürcistan gibi ülkelerden gelen turistlerin başta estetik olmak üzere Trabzon’u tercih ettiğini belirterek, “Sağlık turizmi bakımından Trabzon özellikle son yıllarda çok önemli yere geldi. Bunun en önemli nedeni dışardan gelen hastaların Trabzon’u estetik olarak tercih etmesidir. Son 2-3 yıldır Arap turistler bölgemize yoğun ilgi gösterirken estetiği de tercih etmeye başladılar. Arap turistler genellikle saç ekimi ve epilasyonu tercih ediyor. Yakın zamana kadar Trabzon burun estetiği konusunda oldukça iyiydi. Son günlerde ise en fazla yaptığımız ameliyatlardan biri de dudak estetiği. Dudak estetiğinin tercih edilmesinin nedeni kısa sürmesi. Son dönemde Gürcistan, Ukrayna gibi ülkelerden gelen hastalarımız yoğunlukta. Rusya ile olan kriz yüzünden Rus hasta sayımız biraz azaldı” diye konuştu.
Son 5 yılda estetik için gelen yaklaşık bin 500 hastanın 260’ısının yabancı uyruklu hasta olduğuna dikkat çeken Çapar, “Sarp Sınır Kapısı’nın yakın olmasından dolayı Ukrayna, Rusya, Gürcistan’dan gelen turistlerin Trabzon’u tercih etmesinin temel nedeni estetik cerrahinin ileri düzeyde olması. Estetik cerrahi olarak çok iyi bir konumda olduğumuzu söyleyebiliriz. Dolayısıyla Trabzon, estetik konumunda dünyada olsun, İstanbul’dan olsun farklı bir konumda değil. Oralarda yapılanlar Trabzon’da da yapılıyor. Ukrayna’dan gelen hastamız dudak estetiğini ABD’de yaptırsaydı daha fazla para vermiş olurdu. Dolayısıyla Amerika’da yapılan işin aynısı burada yapılıyor. Dünyadaki gelişmeleri yakından takip ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Bu arada Katerine İliusmicmkina, dudağının operasyon sayesinde kalınlaştığını aynada görünce sevincini çevredekilerle paylaştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.