Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bilecik’te çöp konteynerleri yıkanarak dezenfekte ediliyor

Bilecik’te kirliliğin ortadan kalkması ve kötü kokuların oluşmaması için çöp konteynerlerini yeni yıkama aracı ile yıkayan ekipler, çöp konteynerleri temizlenmiş bir şekilde yerlerine bırakıyor.Temiz bir Bilecik için temizlik çalışmalarına...

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2016 15:27
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2016 15:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bilecik’te çöp konteynerleri yıkanarak dezenfekte ediliyor
Bilecik’te kirliliğin ortadan kalkması ve kötü kokuların oluşmaması için çöp konteynerlerini yeni yıkama aracı ile yıkayan ekipler, çöp konteynerleri temizlenmiş bir şekilde yerlerine bırakıyor.
Temiz bir Bilecik için temizlik çalışmalarına ara vermeden devam eden Bilecik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kentteki tüm çöp konteynerlerini yıkayarak, dezenfekte ediyor. Çöp Konteyneri Yıkama ve Dezenfekte Aracı, çöp toplanan konteynerleri yıkama ve dezenfekte etmesinin yanı sıra, çöp konteynerini kendi içerisine alarak yıkama ve dezefenkte işlemini gerçekleştiriyor. Mahallelerdeki çöp konteynerlerinin en son teknoloji kullanılarak, dezenfekte eden konteyner yıkama aracı ile konteynerler hem hızlıca hem de kolayca yıkanıyor. Bilecik Belediyesi’ne bağlı ekipler tarafından konteynerlerde oluşabilecek bakteri ve kokuya karşı yıkama çalışmaları ile vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve kaliteli bir hizmet almasını sağlıyor.
Vatandaşlar ise gerçekleştirilen çalışmanın son derece önemli olduğunu belirterek, belediye çalışanlarına teşekkür ettiler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.