Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bezmialem Vakıf Üniversitesi’nde Lenfödem Sempozyumu

Bezmialem Vakıf Üniversitesi’nde, Lenfödem hastalığına dikkat çekmek ve alınacak önlemlere ilişkin, Lenfödem Tanı ve Tedavi Sempozyumu düzenlendi.Dekanlık Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe, BVU Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ethem...

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2016 15:00
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2016 15:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bezmialem Vakıf Üniversitesi’nde, Lenfödem hastalığına dikkat çekmek ve alınacak önlemlere ilişkin, Lenfödem Tanı ve Tedavi Sempozyumu düzenlendi.
Dekanlık Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe, BVU Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ethem Güneren, BVU Hastane Genel Koordinatörü Prof. Dr. Adem Akçakaya ve BVU Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Teoman Aydın katıldı.
4 Oturum üzerinden düzenlenen etkinlikte lenfödeme karşı korunma, tanı ve tedavi basamakları ele alındı. Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon, Plastik Cerrahi, Genel Cerrahi, Kalp Damar Cerrahisi hocaları, uzman ve asistanları, Tıp Fakültesi öğrencileri, Fizyoterapist, Ergoterapist ve Hemşirelik bölümlerinin hocaları ve bu bölümleri bitirmiş veya okuyan öğrenciler etkinliğe katıldı. Etkinlikte ayrıca Lenfödemin oluşumu, önlenmesi, hastaya verilmesi gereken eğitim, konservatif ve cerrahi tedavisi konuşuldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.