Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bezmialem Vakıf Üniversitesi’nde 1. Ulusal Tıp Öğrenci Kongresi Düzenlendi

Bezmialem Vakıf Üniversitesi’nde 22-24 Nisan tarihleri arasında 1. Ulusal Tıp Öğrenci Kongresi etkinliği gerçekleştirildi. Dekanlık Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe, BVU Mütevelli Heyeti Başkanı Ahmet Akça, BVU Rektörü Prof....

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2016 14:19
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2016 14:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bezmialem Vakıf Üniversitesi’nde 22-24 Nisan tarihleri arasında 1. Ulusal Tıp Öğrenci Kongresi etkinliği gerçekleştirildi. Dekanlık Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe, BVU Mütevelli Heyeti Başkanı Ahmet Akça, BVU Rektörü Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu, BVU Mütevelli Heyeti Üyesi Prof. Dr. Ahmet Gül, BVU Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ethem Güneren, BVU Genel Sekreteri Zeynep Gökçen ve BVU Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sema Arıcı ile çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.
Kongrenin açılış konuşmasını yapan Bezmialem Vakıf Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu, tüm öğrencilerin meslektaşlarından faydalanması gerektiğini belirterek, “Düzenlenen bu etkinlikle her birinizin değerli meslektaşlarımdan etkin bir şekilde faydalanacağından eminim. Her bir hocanız ile çekinmeden diyaloğa geçerek merak ettiklerinizi sorun ve sorgulayın. Sarf ettiğiniz her çaba sonucunda başarı her zaman sizinle birlikte olacaktır. Bu noktada bizler, her zaman yanınızda yer alarak size her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.
Kongreye katılan akademisyenlere de teşekkür eden Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu, “Türkiye’nin Öncü Sağlık Üniversitesi olarak her alanda başarıyı hedefleyen kurumumuz Bezmialem Valide Sultan’ın “hayır” kültürünü devam ettiriyor. Çalışmalarında her zaman “önce sağlık” diyen okulumuz bugün bir kez daha bu doğrultuda büyük adımlar atıyor. Kongremizde siz değerli akademisyenlerimizin aramızda bulunmasından dolayı mutluluk duyuyorum” dedi.
3 gün boyunca düzenlenen kongrenin birinci gününde Transplantasyon, Gastroenteroloji ve Hepatoloji, Kardiyoloji Paneli, ikinci gün ise Onkoloji ve Plastik Cerrahi Paneli düzenlendi. Etkinlik kapsamında ayrıca öğrenciler ile akademisyenler söyleşi ve workshop çalışmaları yaptı. Kongrenin üçüncü gününde ise Tarihi Yarımada gezintisi düzenlendi. Öte yandan kongrede Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi 1. Sınıf öğrencisi Ömer Kılıç, Sözlü Sunum dalında birincilik ödülü kazandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.