Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Berko İlaç’tan Kilisli Eczacılara Destek

Toplum sağlığına katkıyı amaç edinmiş, sosyal sorumluluk konusuna verdiği önemle ön plana çıkan Berko İlaç, Kilis eczanelerine destekte bulundu.30 yılı aşkın süredir eczacının yanında olan ve her fırsatta eczacılara katkı sağlamaya...

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2016 15:25
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2016 15:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Toplum sağlığına katkıyı amaç edinmiş, sosyal sorumluluk konusuna verdiği önemle ön plana çıkan Berko İlaç, Kilis eczanelerine destekte bulundu.
30 yılı aşkın süredir eczacının yanında olan ve her fırsatta eczacılara katkı sağlamaya devam eden Berko İlaç, Kilis’te yaşanmakta olan zor süreçte eczacılara yardımcı olabilmek amacıyla ürünlerinden oluşan birer koliyi Kilis eczanelerine gönderdi. Berko İlaç Yönetim Kurulu Başkanı Ecz. Berat Beran’ın iyi dileklerini ilettiği mektubuyla birlikte koliler eczanelere ulaştırıldı.
Gaziantep Eczacı Odası Kilis Eczacıları İl Temsilcisi Ecz. R. Güven Sipahi göndermiş olduğu video mesajı ile temsil etmekte olduğu 36 eczacı adına Berko İlaç’a teşekkürlerini iletti. Ayrıca Pazar Eczanesi sahibi Ecz. M. Uğur Tırnaksız da göndermiş olduğu mektupla teşekkürlerini ve iyi dileklerini paylaştı. Berko İlaç, bu vesileyle Kilisli eczacılara destek olabilmenin mutluluğunu yaşadı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.